• 24/7 beschikbaarheid
  • 2 weken gratis
  • professionele telefonistes
  • scherpe tarieven

Telefoon service

Telefoon service

Heeft u een bedrijf, maar bent u niet ieder moment van de dag beschikbaar om uw telefoon te beantwoorden? Denk er dan eens over om de telefoon service van M-Contact in te schakelen. Onze deskundige medewerkers beantwoorden graag uw telefoon, wanneer u daar geen gelegenheid voor heeft. Maar ook om u werk uit handen te halen kunt u gewoon doorschakelen naar onze telefooncentrale. De telefoon service is er voor uw gemak. Maak vandaag uw agenda nog vrij en schakel direct onze telefoon service in!

Met de telefoon service kunt u eenvoudig doorschakelen

Met onze telefoon service hoeft u geen enkel telefoontje meer te missen. Dit zal er voor zorgen dat u geen klanten misloopt en voorkomt dat bestaande klanten en relaties ontevreden worden over uw service. Uw telefoon wordt professioneel beantwoord, zodra u de lijn heeft doorgeschakeld. Dit kan door middel van een eenvoudige toetsencombinatie op ieder gewenst moment. Niet meer in de avond door werken omdat u gedurende de dag niet aan uw ingeplande taken toekwam. Vul het contact formulier in en kijk hoeveel tijd u bespaard met onze hulp.

De telefoon service zorgt voor een correcte afhandeling van iedere inkomende oproep

De afhandeling van de gesprekken die bij onze telefoon service binnenkomen, vindt op een correcte wijze plaats, volgens uw wensen. Zo beantwoorden wij uw telefoon met uw bedrijfsnaam en noteren wij de gespreksgegevens exact zoals u dat wilt. De gespreksgegevens die onze telefoon opnameservice genoteerd heeft, kunnen wij desgewenst direct naar u toe e-mailen, zodat u zelf kunt bepalen op welk moment u de beller eventueel terugbelt.

Flexibel en betrouwbaar

Maak nu ook gebruik van het gemak en de flexibiliteit van onze betrouwbare telefoon service. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. U kunt ons bereiken via de contactgegevens op deze website.

Staat een telefonische service niet tussen onze diensten? Neem dan vooral contact met ons op! Bel: 026 – 203 00 00 of stuur een email naar: info@m-contact.nl. Onze telefoon service specialisten helpen u graag naar de juiste oplossing!

    Vrijblijvend meer informatie aanvragen

    Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!