• 24/7 beschikbaarheid
  • 2 weken gratis
  • professionele telefonistes
  • scherpe tarieven

Telemarketingbureau

Telemarketingbureau

Naast de telefoonservice van M-Contact, bieden wij vanuit ons callcenter ook outbound telefoondiensten aan. Zo zijn wij ook actief als telemarketingbureau en werken wij op basis van No-Cure-No-Pay. Dat betekent dat u alleen betaalt voor de afspraken die wij daadwerkelijk voor u maken.

Geen grote investeringen

Door onze telemarketing experts in te schakelen voor het maken van bezoekafspraken of het ontvangen van leads, hoeft u vooraf geen grote investeringen te doen. U betaalt pas nadat er werkelijk afspraken gemaakt zijn, zodat u altijd weet dat het geïnvesteerde bedrag iets oplevert. Uiteraard kunt u met ons een bepaald aantal afspraken afspreken, waardoor u niet meer hoeft uit te geven dan nodig.

Hoge kwaliteit

De afspraken die wij als telemarketingbureau voor u maken zijn van hoge kwaliteit. Dat betekent dat wij de afspraak pas in rekening brengen, wanneer deze daadwerkelijk plaatsvindt en wanneer iemand echt interesse heeft in uw product of dienst. Onze telemarketingbureau medewerkers zijn in staat om allerlei producten en diensten te verkopen. Door het verstrekken van nauwkeurige instructies en een effectieve training, kunnen wij handig inspelen op uw aanbod.

Ontdek het succes

Maak gerust een vrijblijvende afspraak met ons telemarketingbureau en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden en tonen met plezier aan welke successen wij in het verleden geboekt hebben.

    Vrijblijvend meer informatie aanvragen

    Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!