• 24/7 beschikbaarheid
  • 2 weken gratis
  • professionele telefonistes
  • scherpe tarieven

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

De telefoonservice van M-contact werkt zeer eenvoudig, snel en flexibel. Wanneer u bij onze telefoondienst een abonnement hebt afgesloten, kunt u optimaal gebruik maken van onze service. U kunt uw telefoon doorschakelen naar onze telefoonservice op het moment dat u dat wilt. Of u nu een interne bespreking heeft of een week met vakantie bent, u kunt op ieder gewenst moment voor een korte of langere periode uw telefoontjes bij onze telefooncentrale laten binnenkomen. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een bepaalde toetsencombinatie op uw telefoon in te toetsen en alles gebeurt vervolgens automatisch.

Professionele beantwoording

Zodra u de telefoon naar onze telefoonservice heeft doorgeschakeld, worden uw telefoontjes professioneel beantwoord door onze klantvriendelijke telefonisten. In overleg met u bepalen we welke telefoontjes wij aannemen en de mogelijkheden van vertraagd doorschakelen. Er wordt opgenomen met uw bedrijfsnaam en de afhandeling van de telefoon gebeurt exact zoals wij met u hebben afgesproken.

Telefoonservice

Terugbel notities

Onze telefonisten kunnen desgewenst een terugbel notitie voor u maken, zodat u de personen kunt terugbellen die u gebeld hebben. Wij kunnen de notities eventueel direct naar u toe mailen, zodat u belangrijke telefoontjes direct kunt oppakken, zodra u daarvoor in de gelegenheid bent. Zo mist u geen enkel telefoontje en krijgen uw klanten en potentiële klanten het gevoel met een professionele organisatie zaken te doen die altijd bereikbaar is. Meer weten? Maak dan gebruik van ons unieke aanbod om de telefoonservice één week lang GRATIS uit te proberen!

    Vrijblijvend meer informatie aanvragen

    Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!