• 24/7 beschikbaarheid
  • 2 weken gratis
  • professionele telefonistes
  • scherpe tarieven

Hoogwaardige telefoondienst

Hoogwaardige telefoondienst

De voordelen van onze telefoondienst service zijn enorm. Bij ons profiteert u van een zeer hoge kwaliteit. Al onze medewerkers zijn getraind in het professioneel en klantvriendelijk afhandelen van uw telefoontjes. Vooraf bespreken wij op welke wijze wij uw telefoon beantwoorden, zodat de beantwoording van de telefoon in de stijl van uw organisatie plaatsvindt.

Hoge mate van flexibiliteit

De flexibiliteit van M-Contact is een ander belangrijk voordeel. Voor ieder bedrijf bieden wij een passend aanbod. Zo kunt u onder andere gebruikmaken van ons flex- abonnement, een plus- abonnement en een 24/7 service. Klik hier voor een uitgebreid overzicht en de tarieven van onze telefoonservice.

Individuele benadering

Een derde voordeel van onze telefoondienst ten opzichte van andere telefoondiensten is onze individuele benaderen. Doordat wij jarenlange ervaring hebben en een hoge mate van flexibiliteit bezitten, kunnen wij onze telefoondienst draaien op de manier zoals u dat wilt. Bovendien kunnen wij de service uitbreiden met telefonische verkoop. Op het moment dat u ons inschakelt voor de telefonische boodschappendienst, kunnen wij onze medewerkers ook inzetten om de telefonische verkoop voor u uit te voeren. Vraag ons direct naar de mogelijkheden van deze bijzondere combinatie en profiteer van de aantrekkelijke tarieven van onze allround telefoondienst service.

    Vrijblijvend meer informatie aanvragen

    Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!