• 24/7 beschikbaarheid
  • 2 weken gratis
  • professionele telefonistes
  • scherpe tarieven

Klantenservice

Klantenservice

U wilt uiteraard altijd bereikbaar zijn voor uw klanten en de beste klantenservice bieden. Echter komt het ongetwijfeld regelmatig voor dat u niet in de gelegenheid bent om uw telefoon te beantwoorden. Dat kan bijvoorbeeld door te weinig capaciteit, afspraken buiten de deur en interne vergaderingen. In dat geval kunt u de service richting uw klanten laten uitvoeren door een inbound telefoondienst.

Uw klanten tevreden

Het uitbesteden van de telefonische klantenservice aan M-Contact, biedt u het gewenste gemak. Wij beantwoorden uw telefoon, wanneer u en uw medewerkers daarvoor niet in de gelegenheid zijn. U kunt deze werkzaamheden met een gerust hart aan onze professionele medewerkers uitbesteden. Wij nemen al uw telefoontjes op de juiste manier in behandeling, zodat uw klanten tevreden zijn en blijven, terwijl u daar weinig voor hoeft te doen.

Blijft te allen tijde op de hoogte

Wij bieden een klantenservice voor een groot deel van de dag, handelen de telefoontjes af volgens uw instructies en koppelen de informatie over de telefoongesprekken naar u terug. Hierdoor weet u altijd dat u dat de service richting uw klanten goed is en blijft u te allen tijde op de hoogte. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van de klantenservice aan onze telefoondienst.

    Vrijblijvend meer informatie aanvragen

    Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!