• 24/7 beschikbaarheid
  • 2 weken gratis
  • professionele telefonistes
  • scherpe tarieven

Telefonische boodschappendienst

Telefonische boodschappendienst

De telefonische boodschappendienst van M-Contact maakt uw bedrijf optimaal bereikbaar. Op een zeer eenvoudige manier kunt u de telefoon van uw organisatie doorschakelen naar onze professionele boodschappendienst. Wij zorgen er voor dat uw telefoon door onze medewerkers wordt aangenomen met uw bedrijfsnaam en maken heldere gespreksnotities van de gevoerde gesprekken.

Heldere en actuele notities

Een professionele medewerker van onze telefonische service noteert de boodschappen van iedereen die u heeft gebeld. Door de notities direct naar u toe te mailen, heeft u altijd een actueel overzicht van de personen die u gebeld hebben en van alle boodschappen die zijn achtergelaten bij de telefoondienst. Zo kunt u direct actie ondernemen, zodra er een belangrijke boodschap voor u is achtergelaten.

Geschikt voor bedrijven in diverse branches

Het maakt voor ons niet uit in welke branche uw bedrijf actie is. Onze medewerkers zijn getraind om met allerlei mensen in verschillende branches een professioneel gesprek te voeren en een boodschap aan te nemen. Maak gerust eens gebruik van de unieke mogelijkheid om onze telefonische boodschappendienst geheel GRATIS te testen. Bel daarvoor nu met 026-2030000 of vul het contactformulier op deze website in voor meer informatie.

    Vrijblijvend meer informatie aanvragen

    Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!