• 24/7 beschikbaarheid
  • 2 weken gratis
  • professionele telefonistes
  • scherpe tarieven

Telefoon beantwoorden

Telefoon beantwoorden

De telefoon beantwoorden is voor veel bedrijven essentieel. U kunt zomaar een potentiële klant mislopen, wanneer u op het moment van bellen, de telefoon niet beantwoordt. Bovendien kunnen ook bestaande klanten, u in dat geval niet bereiken, waardoor zij ontevreden kunnen worden over uw klantenservice en wellicht de samenwerking beëindigen.

Zorg voor een optimale bereikbaarheid

Echter is het voor veel ondernemers niet haalbaar om op ieder moment van de dag de telefoon te beantwoorden. Tijdens vakanties, feestdagen, vergaderingen en andere afspraken, is het begrijpelijk dat u de telefoon niet altijd kunt aannemen. Om toch te zorgen voor een optimale bereikbaarheid, kan M-Contact uw telefoon beantwoorden tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

Handig en snel doorschakelen

Op ieder gewenst moment kunt u de telefoon doorschakelen naar onze telefoonservice. Zo bepaalt u zelf wanneer iemand anders uw inkomende telefoontjes beantwoordt, zonder dat u daar veel voor hoeft te doen. U heeft de lijn in slechts enkele seconden naar ons doorgeschakeld. Zodra u zelf weer in de gelegenheid bent om de telefoon te beantwoorden, kunt u dit ook weer binnen enkele seconden, handig en snel bewerkstelligen.

Een goede indruk op uw klanten achterlaten

Zorg ervoor dat u optimaal bereikbaar bent en verlies niet onnodig omzet. U kunt een goede indruk op uw klanten achterlaten, wanneer u te allen tijde telefonisch bereikbaar bent. Laat uw telefoon beantwoorden door onze deskundige medewerkers en bel of mail ons vandaag nog. Ook kunt u meer informatie aanvragen via het aanvraagformulier op deze website.

    Vrijblijvend meer informatie aanvragen

    Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!