• 24/7 beschikbaarheid
  • 2 weken gratis
  • professionele telefonistes
  • scherpe tarieven

Secretariaatservice

Secretariaatservice

Als u op zoek bent naar een deskundige secretariaatservice die uw telefoon kan aannemen, dan bent u bij M-Contact aan het juiste adres. Wij bieden een hoogwaardige service voor bedrijven die zelf geen middelen beschikbaar hebben om een volledig secretariaat te runnen. Zo kunt u met uw bedrijf de gewenste professionele uitstraling realiseren, terwijl u weinig kosten hoeft te maken.

Telefoonbeantwoording en gespreksnotities

Onze secretariaatservice kunt u inschakelen wanneer u wilt. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen, is uw telefoon naar ons doorschakelen en wij verzorgen de rest. Zo beantwoordt ons secretariaat uw telefoon en noteren wij de gegevens van de personen die voor u hebben gebeld. De secretariaatservice laat u vervolgens direct weten welke gesprekken er hebben plaatsgevonden, zodat u eventueel de bellers kunt terugbellen, zodra u daarvoor in de gelegenheid bent.

Verbeter uw imago

De telefoonbeantwoording door ons secretariaat vindt plaats op de manier zoals u dat wilt. Zo neemt onze secretariaat service de telefoon aan met uw bedrijfsnaam, zodat u lijkt alsof de beller, een medewerker van uw organisatie aan de lijn heeft. Dit zal het imago van uw bedrijf ongetwijfeld ten goede komen.

Kies een geschikt abonnement

Bekijk samen met ons welk abonnement het meest voordelig is voor uw bedrijf. Doordat wij ervaring hebben met bedrijven in allerlei verschillende branches en gewerkt hebben wij zowel grote als kleine organisaties, hebben wij ongetwijfeld een geschikt abonnement voor de secretariaatservice beschikbaar.

    Vrijblijvend meer informatie aanvragen

    Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!