• 24/7 beschikbaarheid
  • 2 weken gratis
  • professionele telefonistes
  • scherpe tarieven

Telefoniste op afstand

Telefoniste op afstand

Voor veel bedrijven is het in dienst nemen van een telefoniste geen optie. Om fulltime iemand in dienst te nemen, terwijl er maar weinig telefoontjes binnenkomen is ongetwijfeld niet rendabel. Een telefoniste op afstand is dat wellicht een ideale oplossing. M-Connect heeft telefonistes beschikbaar die op afstand uw telefoon kunnen beantwoorden op de momenten dat u daar zelf geen gelegenheid voor heeft.

Laat een professionele indruk achter

Met een gemakkelijke handeling, kunt u alle inkomende telefoontjes automatisch laten doorschakelen naar een telefoniste op afstand. Na afloop van een telefoongesprek, ontvangt u een bericht van het gesprek en de gegevens van de persoon die gebeld heeft. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat u belangrijke telefoontjes misloopt en laat u een professionele indruk achter bij uw klanten en relaties.

Uiterst nauwkeurig en klantgericht

De telefonisten die bij ons in dienst zijn, werken uiterst nauwkeurig en klantgericht. Doordat zij goed geïnstrueerd worden, weten zij precies op welke wijze zij uw telefoon dienen te beantwoorden. Desgewenst kunt u zelf aangeven op welke wijze zij de telefoon aannemen en de gesprekken afhandelen.

Voor vrijwel iedere organisatie betaalbaar

Het inhuren van een telefoniste op afstand heeft inmiddels al voor veel bedrijven, grote voordelen opgeleverd. Met onze flexibele en goedkope abonnementen, is onze service voor vrijwel iedere organisatie betaalbaar.

    Vrijblijvend meer informatie aanvragen

    Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!