• 24/7 beschikbaarheid
  • 2 weken gratis
  • professionele telefonistes
  • scherpe tarieven

Teleservice

Teleservice

Teleservice

Voor een goedkope en professionele teleservice hoeft u niet meer verder te zoeken. M-Contact is dé aanbieder als het gaat om teleservices en verschillende andere callcenter diensten. Bij ons heeft u een keuze uit verschillende teleservice abonnementen. Hierdoor is er altijd een abonnement beschikbaar, dat volledig aansluit bij uw bedrijf.

Onze teleservice beantwoord uw telefoontjes

Wenst u gebruik te maken van deze dienst waar wij voor u de telefoon op professionele wijze beantwoorden? Wij nemen u veel werk uit handen door de intergratie van onze teleservice. Vaak komt het voor dat mensen die bellen een veel voorkomende vraag stellen. Onze telefoon dienst zorgt ervoor dat uw klanten correct en adequaat geholpen worden en wanneer nodig doorverbonden met de juiste persoon binnen uw bedrijf.

Zo bestaat dus onze teleservice vooral uit een telefonische antwoordservice. Dat betekent dat wij in staat zijn om uw telefoontjes te beantwoorden, ook op het moment dat u daar zelf geen gelegenheid voor hebt. Zo kunt u de lijn doorschakelen naar ons, op elk gewenst moment.

Teleservice voor bedrijven in allerlei branches

Wij hebben inmiddels veel ervaring met bedrijven in allerlei branches. Onze flexibele en deskundige medewerkers, weten daardoor exact op welke manier zij uw klanten en relaties moeten aanspreken en het gesprek dienen te voeren. Hier kunt u overigens ook zelf invloed op uitoefenen door vooraf uw aan te geven op welke manier uw telefoon beantwoord dient te worden. Een geschikt aanbod voor ieder bedrijf

Voor ieder bedrijf hebben wij een geschikt aanbod beschikbaar. Zo is onze telefoonservice voor iedereen betaalbaar en kan elke organisatie beschikken over een professionele teleservice. Vraag ons naar de verschillende abonnementen en laat ons de meest voordelige optie adviseren.

Staat een telefonische service niet tussen onze diensten? Neem dan vooral contact met ons op! Bel: 026 – 203 00 00 of stuur een email naar: info@m-contact.nl. Onze teleservice specialisten helpen u graag verder naar de juiste oplossing voor u.

    Vrijblijvend meer informatie aanvragen

    Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!