• 24/7 beschikbaarheid
  • 2 weken gratis
  • professionele telefonistes
  • scherpe tarieven

Telefoon beantwoording

Telefoon beantwoording

De telefoon beantwoording kost voor veel bedrijven veel tijd en energie. Doordat de meeste telefoongesprekken weinig tot niets opleveren, is de beantwoording van de telefoon voor ondernemers doorgaans een noodzakelijk kwaad. Echter kan het ook anders. M-Connect beschikt over een telefoondienst die de telefoon beantwoording graag van u overneemt.

Zelf bepalen wie u terugbelt

Terwijl wij uw telefoongesprekken beantwoorden, kunt u zich concentreren op uw eigen bedrijfsvoering. Van ons ontvangt u van ieder telefoongesprek, heldere rapportages, zodat u precies weet wie er gebeld heeft en waarvoor. Dit stelt u in de gelegenheid om zelf te bepalen welke personen u eventueel terugbelt.

Doorschakelen op ieder gewenst moment

Onze diensten zorgen voor enorm vel flexibiliteit en gemak. U hoeft geen rekening meer te houden met eventuele inkomende telefoontjes. Met een eenvoudige handeling heeft u de telefoon naar onze telefoonbeantwoordservice doorgeschakeld en heeft u er geen omkijken meer naar. Deze doorschakeling kunt u op ieder moment van de dag uitvoeren.

Probeer het nu zelf

Bespaar net als veel andere ondernemers, veel geld en tijd en laat de telefoon beantwoording over aan onze betrouwbare telefoonservice. Bij ons bent u er zeker van dat de beantwoording van uw telefoon in goede handen is en dat u geen klanten misloopt of verliest. Bel of mail ons vandaag nog en probeer het nu zelf uit.

    Vrijblijvend meer informatie aanvragen

    Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!