• 24/7 beschikbaarheid
 • 2 weken gratis
 • professionele telefonistes
 • scherpe tarieven

Telefoonservice Zwolle

Telefoonservice Zwolle

M-Contact: de antwoordservice voor optimale bereikbaarheid in Zwolle

Wees optimaal bereikbaar voor uw klanten in Zwolle met M-Contact!

Voor uw klanten, en dus voor uw bedrijf, is het belangrijk dat u altijd optimaal bereikbaar bent. We leven steeds meer in een 24/7 economie en een goede bereikbaarheid is daar een belangrijk onderdeel van. Betekent dit dat u uw werktelefoon elke nacht op uw nachtkastje moet hebben of uw kantoor in Zwolle niet meer kunt verlaten? Gelukkig niet! Het betekent slechts dat u een professionele antwoordservice nodig hebt, die M-Contact u gelukkig met grote passie biedt. Onze professionele telefonistes staan, zo nodig 24/7, voor u en uw bellers klaar. Schakel onze zeer flexibele telefoondienst in wanneer het u uitkomt, op de volgende eenvoudige manier: toets een simpele nummercombinatie in op uw toestel en al uw telefoontjes worden vanaf dat moment doorgeschakeld naar onze ervaren telefonistes, die alle gesprekken precies volgens uw instructies afhandelen. Zo weet u zeker dat uw klanten altijd een goede indruk hebben van uw bedrijf in Zwolle. Dat is nog niet alles. Onze professionele telefonistes voorzien u tevens per e-mail of sms van een gedetailleerde rapportage van elk gesprek dat heeft plaatsgevonden en een eventuele terugbelnotitie, zodat u altijd volledig op de hoogte bent van wie uw bedrijf heeft gebeld en waarover. Wilt u graag zelf de voordelen van onze telefoondienst ervaren? Dat kan! Probeer nu geheel vrijblijvend een week lang onze teleservice uit.

Wat hebben wij u te bieden?

Wij bieden uw bedrijf in Zwolle een hoogwaardige telefoonservice, die uw klanten in Zwolle en omstreken ongetwijfeld het gevoel zal geven dat ze door uw meest bekwame en ervaren werknemer te woord worden gestaan. Hoe kunnen wij deze stoutmoedige belofte waarmaken, vraagt u? Simpel. Dankzij de persoonlijke en warme benadering van uw klanten door onze ervaren telefonistes, waar u, behalve een hoge dosis professionaliteit, het volgende van kunt verwachten:

 • Een telefoonbeantwoording met uw bedrijfsnaam
 • Zeer deskundige beantwoording van al uw telefoontjes
 • Alle telefoontjes worden uitgebreid geregistreerd en u ontvangt altijd direct een rapportage per email of sms van elk gesprek
 • Een persoonlijke en warme benadering van uw klanten door onze professionele telefonistes

Wij staan uw klanten in Zwolle graag te woord, of u dit nou verlangt in de vorm van een externe klantenservice, antwoordservice, of een combinatie van een antwoordservice en telefonische verkoop.

Welke voordelen biedt onze antwoordservice uw bedrijf in Zwolle?

Wij zijn er trots op als telefoondienst dat we uw bedrijf kunnen laten genieten van de volgende voordelen, indien u gebruikt maakt van onze teleservice:

 • Zo nodig staan wij 24/7 klaar voor u en uw bellers
 • Zeer flexibele telefoonservice: U bepaalt wanneer uw telefoontjes doorgeschakeld worden
 • Flexibele abonnementen met scherpe tarieven
 • De mogelijkheid om onze antwoordservice gratis een week lang uit te proberen!
 • Een combinatie met telefonische verkoop is mogelijk

Neem gauw contact met ons op!

We informeren u graag nader over de diensten die onze telefoondienst u kan bieden en de voordelen van onze telefoonservice. Neem daarvoor contact met ons op via 026-2030000 of info@m-contact.nl. Uiteraard kunt u ons ook contacteren via ons contactformulier.

  Vrijblijvend meer informatie aanvragen

  Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!