• 24/7 beschikbaarheid
 • 2 weken gratis
 • professionele telefonistes
 • scherpe tarieven

Telefoonservice Zoetermeer

Telefoonservice Zoetermeer

De snelste antwoordservice? Zet M-Contact in Zoetermeer in!

Optimale bereikbaarheid in Zoetermeer met de teleservice van M-Contact

Zoekt u de beste en snelste antwoordservice in Zoetermeer? Dan bent u bij M-Contact aan het juiste adres. Een optimale bereikbaarheid is zowel voor uw klanten als uw bedrijf van groot belang. Onze economie draait 24/7 door en een goede bereikbaarheid is dan ook een must. Moet u dan telkens naast uw telefoon zitten? Zeer zeker niet. M-Contact is de antwoordservice die u zoekt. Wij hebben professionele telefonistes in dienst die 24/7 voor uw bellers klaar staan. U kunt onze telefoondienst op elk gewenst moment inschakelen. Indien u een simpele nummercombinatie intoetst op uw toestel, worden al uw telefoontjes doorgeschakeld naar onze ervaren telefonistes. De gesprekken worden naar uw instructies afgehandeld, wat maakt dat uw klanten de beste indruk krijgen van uw bedrijf. Maar wij bieden nog meer. Wij kunnen tevens per e-mail of sms een gedetailleerde rapportage van de plaatsgevonden gesprekken aan u doorsturen. Ook van terugbelnotities brengen wij u op de hoogte. Zo weet u precies wie uw bedrijf heeft gebeld en met welke reden. Bent u ook benieuwd wat onze antwoordservice u te bieden heeft? Kies er dan voor om onze teleservice gratis een week uit te proberen!

Wat biedt onze telefoondienst u?

Ons bedrijf biedt u in Zoetermeer de beste teleservice. Service die uw klanten in de omgeving het gevoel zal geven dat zij te maken hebben met een betrouwbaar en ervaren bedrijf. Hoe wij dit waarmaken? Door de warme en persoonlijke benadering van de ervaren telefonistes die wij in dienst hebben. Op professionele wijze bieden zij ook nog eens het volgende:

 • Een telefoonbeantwoording met uw bedrijfsnaam
 • Zeer deskundige beantwoording van al uw telefoontjes
 • Alle telefoontjes worden uitgebreid geregistreerd en u ontvangt altijd direct een rapportage per e-mail of sms van elk gesprek
 • Een persoonlijke en warme benadering van uw klanten door onze professionele telefonistes

Wij zijn uw klanten in Zoetermeer graag van dienst. Of u dit nu wenst middels een klantenservice, antwoordservice of een combinatie van telefonische verkoop en antwoordservice.

Kenmerkend voor onze antwoordservice

Wat is nu echt kenmerkend voor onze telefoonservice? Wij hebben onze kenmerken hieronder voor u opgesomd:

 • Zo nodig staan wij 24/7 klaar voor u en uw bellers
 • Zeer flexibele telefoonservice: u bepaalt wanneer uw telefoontjes doorgeschakeld worden
 • Flexibele abonnementen met scherpe tarieven
 • De mogelijkheid om onze antwoordservice gratis en vrijblijvend een week lang uit te proberen!
 • Een combinatie met telefonische verkoop is mogelijk

Zet onze antwoordservice in Zoetermeer in!

Wij informeren u graag over de telefoondienst die wij u te bieden hebben en onze scherpe prijzen. Neem snel contact met ons op via 026-2030000 of info@m-contact.nl. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via ons contactformulier. Maak vandaag nog de keuze voor onze teleservice voor uw bedrijf in Zoetermeer!

  Vrijblijvend meer informatie aanvragen

  Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!