• 24/7 beschikbaarheid
 • 2 weken gratis
 • professionele telefonistes
 • scherpe tarieven

Telefoonservice Zaanstad

Telefoonservice Zaandam

M-Contact: dé teleservice in Zaanstad en Zaandam

M-Contact staat u klanten in Zaanstad en Zaandam te woord!

Soms bent u even niet zo bereikbaar voor uw klanten als u graag zou willen, maar u wilt uw klanten natuurlijk ten alle tijden laten weten dat u ze waardeert en dat ze serieus genomen worden. Een optimale bereikbaarheid hoort daar natuurlijk bij. Dat is precies waarom M-Contact uw bedrijf in Zaandam graag een excellente telefoondienst biedt en de professionele antwoordservice die uw klanten verdienen. Onze professionele telefonistes, die elk gesprek precies volgens uw instructies zullen voeren, geven uw klanten ongetwijfeld het idee dat ze met uw meest gedreven en deskundige werknemer te maken hebben. Het mooiste is dat onze zeer flexibele telefoondienst, zo nodig, 24/7 voor u klaar staat en u hier gebruik van maakt wanneer u dat uitkomt. Het proces is simpel en activatie hiervan vereist slechts het intoetsen van een simpele nummercombinatie op uw toestel. Vanaf dat moment worden de telefoontjes van uw klanten in Zaandam en de wijde omgeving van Zaanstad naar ons doorgeschakeld en kunt u met een gerust hart verder met uw drukke campagne of genieten van uw welverdiende vakantie. Immers, onze professionele telefonistes beschikken over ruime ervaring in de volgende branches: IT, consultancy, groothandel, detachering, marketing en overige dienstverlening. Probeer nu gratis onze telefoonservice een week lang uit en ervaar zelf de voordelen voor uw bedrijf in Zaandam.

Wat hebben wij uw bedrijf in Zaandam te bieden?

Wij zijn dé specialist op het gebied van teleservice in Zaanstad en bieden u dan ook een hoogwaardige antwoordservice, waar u ten alle tijden het volgende van mag verwachten:

 • Een telefoonbeantwoording met uw bedrijfsnaam
 • Zeer deskundige beantwoording van al uw telefoontjes
 • Alle telefoontjes worden uitgebreid geregistreerd en u ontvangt altijd direct een rapportage per e-mail of sms van elk gesprek
 • Een persoonlijke en warme benadering van uw klanten door onze professionele telefonistes

Zo nodig voorzien wij u ook van een terugbelnotitie als onderdeel van onze telefoonservice, zodat u belangrijke gesprekken op een voor u geschikt moment op kunt pakken.

Wat zijn de voordelen die we uw bedrijf in Zaandam bieden?

Natuurlijk bieden we u, als de telefoondienstspecialist van Zaanstad, graag iets extra’s. Daarom geniet u bij ons, behalve van een uitmuntende teleservice, tevens van de volgende voordelen:

 • Zo nodig staan wij 24/7 klaar voor u en uw bellers
 • Zeer flexibele telefoonservice: u bepaalt wanneer uw telefoontjes doorgeschakeld worden
 • Flexibele abonnementen met scherpe tarieven
 • De mogelijkheid om onze antwoordservice gratis en vrijblijvend een week lang uit te proberen!
 • Een combinatie met telefonische verkoop is mogelijk

Probeer M-Contact gratis en vrijblijvend uit

Ervaar nu zelf de vele voordelen die M-Contact uw bedrijf in Zaandam kan brengen, door onze professionele antwoordservice geheel vrijblijvend een week lang uit te proberen. Neem snel contact met ons op via 026-2030000, info@m-contact.nl, of door het contactformulier in te vullen.

  Vrijblijvend meer informatie aanvragen

  Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!