• 24/7 beschikbaarheid
 • 2 weken gratis
 • professionele telefonistes
 • scherpe tarieven

Telefoonservice Utrecht

Telefoonservice Utrecht

M-contact: dé telefoonservice expert in Utrecht!

Wij bieden uw klanten in Utrecht en omstreken de perfecte antwoordservice!

Misschien bent u even niet bereikbaar, maar, zoals ze zeggen, the show must go on! En de zaken van uw bedrijf zeker. Daarom staan onze professionele telefonistes voor uw klaar om u een uitstekende teleservice te bieden. Bent u even druk met een campagne, of bent u op vakantie en niet op kantoor in Utrecht? Geen enkel probleem. Onze flexibele telefoondienst zorgt ervoor dat u uw telefoontjes naar onze antwoordservice door kunt schakelen wanneer u dat uitkomt. Afhankelijk van het abonnement dat u bij ons kiest, kunnen wij uw klanten 24/7 te woord staan. Natuurlijk doen wij dit altijd tegen scherpe tarieven en met een warme en persoonlijke aanpak. Ook biedt onze teleservice u een uitgebreide rapportage van wie u heeft gebeld en waarover. Zo nodig maken we een terugbelnotitie, per e-mail of sms, direct na het gesprek. Wilt u erachter komen wat onze uitstekende telefoonservice voor uw bedrijf kan betekenen? Dan hebben wij goed nieuws voor u. U kunt onze antwoordservice nu voor een week gratis en vrijblijvend uitproberen.

Wat kunnen wij u bieden en hoe werkt het?

Wat wij u bieden is een hoogwaardige antwoordservice voor uw bedrijf in Utrecht, geleverd door onze enthousiaste en zeer ervaren telefonistes die uw klanten in Utrecht en omstreken uiterst professioneel te woord staan. U mag, als onderdeel van onze warme en persoonlijke aanpak, altijd het volgende van ons verwachten:

 • Een telefoonbeantwoording met uw bedrijfsnaam
 • Zeer deskundige beantwoording van al uw telefoontjes
 • Alle telefoontjes worden uitgebreid geregistreerd en u ontvangt altijd direct een rapportage per e-mail of sms van elk gesprek
 • Een persoonlijke en warme benadering van uw klanten door onze professionele telefonistes

M-contact heeft ruime ervaring met het leveren van een uitstekende telefoondienst voor bedrijven in Utrecht en omstreken, die actief zijn in de volgende branches: IT, consultancy, groothandel, detachering, marketing en overige dienstverlening. Of u nou op zoek bent naar een telefoondienst die uw klantenservice voor u uit handen kan nemen, of naar uitstekende telefonistes die uw klanten in Utrecht en omstreken een professionele antwoordservice bieden, of zelfs naar een combinatie van een inbound teleservice en telemarketing, u bent bij ons aan het juiste adres. Het enige dat u hoeft te doen om gebruik te maken van onze flexibele telefoonservice, als u even geen telefoontjes kunt ontvangen, is een simpele nummercombinatie intoetsen op uw toestel.

Wat zijn de voordelen van onze telefoondienst in Utrecht?

Onze teleservice biedt uw bedrijf in Utrecht graag de volgende grote voordelen:

 • Hoge mate van professionaliteit
 • Zo nodig staan wij 24/7 klaar voor u en uw bellers
 • Zeer flexibele telefoonservice: u bepaalt wanneer uw telefoontjes doorgeschakeld worden
 • Flexibele abonnementen met scherpe tarieven
 • De mogelijkheid om onze antwoordservice gratis en vrijblijvend een week lang uit te proberen!
 • Een combinatie met telefonische verkoop is mogelijk

Schakel onze uitmuntende antwoordservice in!

Wilt u niet langer continu telefonisch gestoord worden op momenten waarop u dit niet uitkomt? Schakel dan nu onze uitstekende telefoondienst in door te bellen naar 026-2030000, of stuur een e-mail naar info@m-contact.nl/. Tot slot kunt u ook contact met ons opnemen via ons contactformulier. Wij horen graag van u!

  Vrijblijvend meer informatie aanvragen

  Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!