• 24/7 beschikbaarheid
 • 2 weken gratis
 • professionele telefonistes
 • scherpe tarieven

Telefoonservice Tilburg

Telefoonservice Tilburg

M-Contact: de professionele telefoondienst in Tilburg

M-Contact staat uw klanten in Tilburg en omstreken 24/7 te woord!

U wilt uw klanten natuurlijk laten weten hoe belangrijk ze voor u zijn en dat ze serieus genomen worden, ook als u even te druk (of afwezig) bent om ze te woord te staan. Geen nood! Dit is precies waar wij voor zijn. M-Contact biedt uw bedrijf in Tilburg een uiterst professionele antwoordservice, met ervaren en gemotiveerde telefonistes die uw klanten in Tilburg en omstreken, zo nodig, 24/7 te woord staan. Onze telefonistes hanteren een zeer persoonlijke en warme aanpak en voeren alle gesprekken met uw klanten exact volgens uw instructies en eisen. Ook zullen zij u per e-mail of sms voorzien van een gedetailleerde rapportage van elk gesprek en een eventuele terugbelnotitie, zodat u op een voor u geschikt moment contact op kunt nemen met uw klant. Onze teleservice is uiterst flexibel, waardoor u gebruik kunt maken van onze telefoondienst wanneer u dat uitkomt. Wij bieden een groot scala aan flexibele abonnementen, dus we kunnen u altijd een passend aanbod doen. En het beste van alles? U kunt nu onze telefoondienst gratis en geheel vrijblijvend een week lang uitproberen voor uw bedrijf in Tilburg.

Wat kunnen wij u bieden en hoe werkt het?

Heeft u behoefte aan een uitstekende antwoordservice voor uw bedrijf in Tilburg? Of wenst u uw klantenservice extern geregeld te hebben, of bent u op zoek naar een combinatie van een inbound teleservice en telefonische verkoop? Wij regelen het voor u. Onze professionele telefonistes voeren elk gesprek volgens uw instructies. Verder mag u het volgende van hen verwachten:

 • Een telefoonbeantwoording met uw bedrijfsnaam
 • Zeer deskundige beantwoording van al uw telefoontjes
 • Alle telefoontjes worden uitgebreid geregistreerd en u ontvangt altijd direct een rapportage per e-mail of sms van elk gesprek
 • Een persoonlijke en warme benadering van uw klanten door onze professionele telefonistes

U maakt gebruik van onze flexibele telefoondienst wanneer u dat uitkomt, door eenvoudigweg een simpele nummercombinatie op uw toestel in te toetsen. M-Contact heeft ruime ervaring met het leveren van een uitstekende teleservice aan bedrijven in Tilburg die actief zijn in de volgende branches: IT, consultancy, groothandel, detachering, marketing en overige dienstverlening.

De voordelen van onze telefoondienst in Tilburg

Behalve een uitstekende telefoonservice profiteert u bij ons van de volgende grote voordelen:

 • Hoge mate van professionaliteit
 • Zo nodig staan wij 24/7 klaar voor u en uw bellers
 • Zeer flexibele telefoonservice: U bepaalt wanneer uw telefoontjes doorgeschakeld worden
 • Flexibele abonnementen met scherpe tarieven
 • De mogelijkheid om onze antwoordservice gratis en vrijblijvend een week lang uit te proberen!
 • Een combinatie met telefonische verkoop is mogelijk

Probeer onze teleservice gratis uit!

Wij laten u maar wat graag kennismaken met de beste telefoondienst in Tilburg. Daarom kunt u nu onze telefoonservice een week lang gratis en geheel vrijblijvend uitproberen. Bel hiervoor, of voor meer informatie, naar 026-2030000, of stuur een e-mail naar info@m-contact.nl. Tevens kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier. Wij horen graag van u!

  Vrijblijvend meer informatie aanvragen

  Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!