• 24/7 beschikbaarheid
 • 2 weken gratis
 • professionele telefonistes
 • scherpe tarieven

Telefoonservice Rotterdam

Telefoonservice Rotterdam

Heeft u een bedrijf in Rotterdam en bent u op zoek naar een voordelige telefoonservice? Dan heeft M-Contact voor u de oplossing. Wij bieden u een telefoonservice in Rotterdam, die 24 uur per dag beschikbaar is om uw telefoon te beantwoorden. Afhankelijk van uw wensen, stellen wij graag een abonnement op maat voor u samen, zodat u alleen betaalt voor de onderdelen die u nodig heeft.

Wanneer u een marketingcampagne voert of op vakantie bent, kan het moeilijk zijn voor uw klanten om u te bereiken. Gelukkig biedt M-contact u zijn professionele antwoorddienst aan (die volledig gratis en vrijblijvend is!) zodat zij zich nooit zorgen hoeven te maken dat ze niemand in hun bedrijf kunnen vinden wanneer ze opbellen! Wilt u dat uw klanten u ten alle tijden kunnen bereiken en contact met u kunnen opnemen? Welke situatie zich ook voordoet, de professionele antwoordservice van M-Contact kan u helpen!

Ontdek de voordelen van onze antwoordservice in Rotterdam

Steeds meer bedrijven uit Rotterdam ontdekken de voordelen van onze telefoonservice. Meestal zijn bedrijven al bij het eerste contact met onze organisatie overtuigd van de kwaliteit van onze diensten. Deze stellen wij graag op proefbasis voor u ter beschikking, zodat u zelf kunt bepalen of onze diensten aansluiten bij uw wensen.

Wat zijn de voordelen van onze antwoordservice in Rotterdam?

Onze telefoonservice biedt uw bedrijf in Rotterdam de volgende voordelen:

 • Hoge mate van professionaliteit
 • Zo nodig staan wij 24/7 klaar voor u en uw bellers
 • Zeer flexibele telefoonservice: U bepaalt wanneer uw telefoontjes doorgeschakeld worden
 • Flexibele abonnementen met scherpe tarieven
 • De mogelijkheid om onze antwoordservice gratis en vrijblijvend een week lang uit te proberen!
 • Een combinatie met telefonische verkoop is mogelijk

Een heldere rapportage van ieder gesprek

Van ieder telefoontje dat bij onze telefoonservice binnenkomt, maken wij een uitgebreide vermelding. Zo weet u op ieder moment, exact wie er gebeld heeft, waarvoor er gebeld is en wat onze medewerker eventueel met de beller heeft besproken. Deze heldere rapportage wordt direct na afloop van een gesprek naar u toegestuurd.

Ontvang een overzichtelijke kostenindicatie

Doordat onze telefoonservice maatwerk biedt voor iedere Rotterdamse organisatie, is het lastig om op deze website een overzichtelijke kostenindicatie te geven. Echter kunt u ons vrijblijvend benaderen om een gedetailleerde offerte op maat voor u op te stellen. Eventueel kunnen wij daarbij een persoonlijke toelichting geven, zodat u precies weet wat u voor onze telefoonservice in Rotterdam betaalt en welke diensten wij u voor dat bedrag bieden.

Neem gauw contact op voor meer informatie!

Ook ú staan wij graag te woord! Neem gauw contact met ons op voor meer informatie via 026-2030000info@m-contact.nl, of ons contact formulier. Probeer onze antwoordservice in Rotterdam nu kosteloos de eerste week gratis. Daarna kunt u een keuze maken uit diverse aantrekkelijke pakketten.

  Vrijblijvend meer informatie aanvragen

  Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!