Telefoonservice Rotterdam

Telefoonservice Rotterdam

Heeft u een bedrijf in Rotterdam en bent u op zoek naar een voordelige telefoonservice? Dan heeft M-Contact voor u de oplossing. Wij bieden u een telefoonservice in Rotterdam, die 24 uur per dag beschikbaar is om uw telefoon te beantwoorden. Afhankelijk van uw wensen, stellen wij graag een abonnement op maat voor u samen, zodat u alleen betaalt voor de onderdelen die u nodig heeft.

Ontdekken de voordelen

Steeds meer bedrijven uit Rotterdam ontdekken de voordelen van onze telefoonservice. Meestal zijn bedrijven al bij het eerste contact met onze organisatie overtuigd van de kwaliteit van onze diensten. Deze stellen wij graag op proefbasis voor u ter beschikking, zodat u zelf kunt bepalen of onze diensten aansluiten bij uw wensen.

Een heldere rapportage van ieder gesprek

Van ieder telefoontje dat bij onze telefoonservice binnenkomt, maken wij een uitgebreide vermelding. Zo weet u op ieder moment, exact wie er gebeld heeft, waarvoor er gebeld is en wat onze medewerker eventueel met de beller heeft besproken. Deze heldere rapportage wordt direct na afloop van een gesprek naar u toegestuurd.

Ontvang een overzichtelijke kostenindicatie

Doordat onze telefoonservice maatwerk biedt voor iedere Rotterdamse organisatie, is het lastig om op deze website een overzichtelijke kostenindicatie te geven. Echter kunt u ons vrijblijvend benaderen om een gedetailleerde offerte op maat voor u op te stellen. Eventueel kunnen wij daarbij een persoonlijke toelichting geven, zodat u precies weet wat u voor onze telefoonservice in Rotterdam betaalt en welke diensten wij u voor dat bedrag bieden.