• 24/7 beschikbaarheid
 • 2 weken gratis
 • professionele telefonistes
 • scherpe tarieven

Telefoonservice Nijmegen

Telefoonservice Nijmegen

M-contact: Dé 24/7 telefoonservice in Nijmegen.

Omdat uw klanten in Nijmegen de beste antwoordservice verdienen!

U wilt natuurlijk ten alle tijden een goede indruk op uw klanten achterlaten, ook als u even geen tijd hebt om ze te woord te staan. Daar is M-contact voor! Onze professionele antwoordservice zorgt ervoor dat uw klanten altijd een deskundige, representatieve telefoniste aan de lijn krijgen die hen met de grootste zorg en aandacht te woord staat. Ook als u even niet beschikbaar bent. Maak eenvoudigweg gebruik van onze flexibele telefoonservice voor uw klanten in Nijmegen, wanneer u dit nodig acht. Onze ervaren telefonistes staan uw klanten volgens uw instructies en, zo nodig, 24/7 te woord. Hun persoonlijke en warme benadering zal gegarandeerd een goede indruk achterlaten op uw klanten en, als dat nog niet genoeg is, voorzien zij u per e-mail of sms van een gedetailleerde rapportage van al hun gesprekken met uw klanten in Nijmegen. Zo nodig sturen zij u tevens een terugbelnotitie. Zo zorgt onze teleservice voor een duidelijk inzicht in het telefonische verkeer naar uw bedrijf in Nijmegen. Onze telefoonservice kent een breed scala aan abonnementen en zodoende kunnen we altijd een aanbod doen dat bij uw bedrijf in Nijmegen past. En alsof dat nog niet genoeg is kunt u nu onze telefoondienst een week lang gratis en vrijblijvend uitproberen voor uw bedrijf in Nijmegen!

Wat heeft onze teleservice u te bieden

Met groot plezier en nog grotere trots bieden wij uw bedrijf in Nijmegen graag een hoogwaardige antwoordservice, die uw klanten ongetwijfeld het idee zal geven dat ze te woord worden gestaan door uw meest deskundige werknemer!
Dit realiseren wij door middel van een persoonlijke en warme telefonische benadering van uw klanten, waar u ten alle tijden het volgende van mag verwachten:

 • Een telefoonbeantwoording met uw bedrijfsnaam
 • Zeer deskundige beantwoording van al uw telefoontjes
 • Alle telefoontjes worden uitgebreid geregistreerd en u ontvangt altijd direct een rapportage per e-mail of sms van elk gesprek
 • Een persoonlijke en warme benadering van uw klanten door onze professionele telefonistes

Of u nu op zoek bent naar een externe telefoondienst als antwoordservice, klantenservice of om een combinatie van inbound telefoonservice en telefonische acquisitie te realiseren, M-contact staat voor u klaar! Maak simpelweg gebruik van onze flexibele antwoordservice, wanneer u deze nodig heeft, door een nummercombinatie op uw toestel in te toetsen. De rest gaat allemaal automatisch.

De voordelen van onze teleservice voor uw bedrijf

Onze teleservice biedt u de volgende voordelen:

 • Hoge mate van professionaliteit
 • Zo nodig staan wij 24/7 klaar voor u en uw bellers
 • Zeer flexibele telefoonservice: U bepaalt wanneer uw telefoontjes doorgeschakeld worden
 • Flexibele abonnementen met scherpe tarieven
 • De mogelijkheid om onze antwoordservice gratis en vrijblijvend een week lang uit te proberen!
 • Een combinatie met telefonische verkoop is mogelijk

Neem contact op voor meer informatie!

Neem snel contact op voor meer informatie, of om onze telefoonservice geheel gratis en vrijblijvend een week lang uit te proberen! Bel ons op 026-2030000, of mail naar info@m-contact.nl.

  Vrijblijvend meer informatie aanvragen

  Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!