• 24/7 beschikbaarheid
 • 2 weken gratis
 • professionele telefonistes
 • scherpe tarieven

Telefoonservice Maastricht

De snelste teleservice in Maastricht? Bel M-Contact!

M-Contact, uw betrouwbare antwoordservice in Maastricht

Wenst u de snelste teleservice in Maastricht? Voor de beste en meest betrouwbare antwoordservice neemt u contact op met M-Contact. Wij hebben professionele telefonistes in dienst die 24/7 voor u klaar staan. Onze telefoondienst kunt u op elk gewenst moment inzetten.

Het is voor zowel u als uw klanten belangrijk om optimaal bereikbaar te zijn. We hebben te maken met een economie die de gehele dag doordraait. Goed bereikbaar zijn is dan ook zeker een vereiste in de hedendaagse maatschappij. Moet u dan zelf naast uw telefoon wachten tot u gebeld wilt? Zeker niet, want onze ervaren telefonistes nemen dit van u over. Door slechts een simpele nummercombinatie op uw toestel in te toetsen, schakelen uw telefoontjes automatisch door naar onze telefonistes. Deze gesprekken worden naar uw wensen afgehandeld, waarbij eveneens gezorgd wordt dat uw klanten de beste indruk van uw bedrijf krijgen.

Maar dat is niet het enige. Ook kunnen wij u per e-mail of sms een uitgebreide rapportage toesturen van de plaatsgevonden gesprekken alsmede de terugbelnotities. U weet dan precies welk bedrijf u gebeld heeft en de reden hiervan. Wenst u meer te weten omtrent het aanbod van onze teleservice? Probeer dan eens vrijblijvend voor een week onze antwoordservice in Maastricht uit!

 

Telefoonservice Maastricht

Wat biedt onze telefoondienst u?

Wij hebben u in Maastricht de beste teleservice te bieden. Onze telefonistes geven uw klanten het gevoel dat uw bedrijf een betrouwbare partner is met veel ervaring. Hoe garanderen wij u dit? Door de warme en persoonlijke benadering die onze telefonistes hanteren. Behalve de vereiste professionaliteit, hebben wij u het volgende te bieden:

 • Een telefoonbeantwoording met uw bedrijfsnaam
 • Zeer deskundige beantwoording van al uw telefoontjes
 • Alle telefoontjes worden uitgebreid geregistreerd en u ontvangt altijd direct een rapportage per e-mail of sms van elk gesprek
 • Een persoonlijke en warme benadering van uw klanten door onze professionele telefonistes

Wij zijn u en uw klanten in Maastricht graag van dienst. Of u nu enkel klantenservice, antwoordservice of een combinatie van telefonische verkoop en antwoordservice van ons wenst.

Meer over onze antwoordservice

Bent u benieuwd wat onze telefoonservice kenmerkt? Wij bieden niet enkel een hoogwaardige kwaliteit service, maar we bieden u nog veel meer. Onze kenmerken zijn:

 • Zo nodig staan wij 24/7 voor u en uw bellers klaar
 • Zeer flexibele telefoonservice: u bepaalt wanneer uw telefoontjes doorgeschakeld worden
 • Flexibele abonnementen met scherpe tarieven
 • De mogelijkheid om onze antwoordservice vrijblijvend een week lang uit te proberen!
 • Een combinatie met telefonische verkoop is mogelijk

Probeer onze teleservice in Maastricht uit!

Wenst u meer informatie over onze telefoondienst en de scherpe prijzen die wij te bieden hebben? Neem dan snel contact met ons op via 026-2030000, of info@m-contact.nl. Tevens kunt u in contact met ons komen via ons contactformulier. Kies vandaag nog voor onze antwoordservice in Maastricht en probeer onze telefoondienst een week gratis uit! Daarna kunt u een keuze maken uit diverse aantrekkelijke pakketten.

  Vrijblijvend meer informatie aanvragen

  Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!