• 24/7 beschikbaarheid
 • 2 weken gratis
 • professionele telefonistes
 • scherpe tarieven

Telefoonservice Leiden

Telefoonservice Leiden

Snelle teleservice in Leiden nodig? Bel M-Contact!

M-Contact, de beste antwoordservice in Leiden

Zoekt u snelle teleservice in Leiden? Voor de beste antwoordservice neemt u contact op met M-contact. Onze professionele telefonistes staan 24/7 voor uw bellers klaar en u kunt onze telefoondienst op elk gewenst moment inschakelen. Optimaal bereikbaar zijn is voor zowel uw bedrijf als uw klanten zeer van belang. Onze economie draait de gehele dag door. Goed bereikbaar zijn is dan zeker een must. Moet u dan naast uw telefoon wachten tot u gebeld wordt? Uiteraard niet, want dat doen de professionele telefonistes van M-Contact voor u. Door enkel een simpele nummercombinatie op uw toestel in te toetsen, worden uw telefoontjes naar onze ervaren telefonistes doorgeschakeld. Deze gesprekken handelen zij naar uw instructies af, waarbij gezorgd wordt dat uw klanten de beste indruk van uw bedrijf krijgen. En dat is nog niet alles! Wij kunnen eveneens per e-mail of sms een gedetailleerde rapportage van de plaatsgevonden gesprekken en terugbelnotities naar u doorsturen. U weet dan exact de reden welk bedrijf u gebeld heeft en waarom. Wilt u meer weten over het aanbod van onze antwoordservice? Lees dan verder of probeer onze teleservice in Leiden vrijblijvend een week uit!

Wat heeft onze telefoondienst u te bieden?

Wij bieden u in Leiden de beste teleservice. Onze telefoondienst geeft uw klanten het gevoel dat zij te maken hebben met een betrouwbare en ervaren partner. Hoe wij u dit garanderen? Door de persoonlijke en warme benadering van onze ervaren telefonistes uiteraard. Behalve een flinke dosis professionaliteit, leveren wij u het volgende:

 • Een telefoonbeantwoording met uw bedrijfsnaam
 • Zeer deskundige beantwoording van al uw telefoontjes
 • Alle telefoontjes worden uitgebreid geregistreerd en u ontvangt altijd direct een rapportage per e-mail of sms van elk gesprek
 • Een persoonlijke en warme benadering van uw klanten door onze professionele telefonistes

Wij staan graag voor uw klanten in Leiden klaar. Of u nu antwoordservice, klantenservice of een combinatie van antwoordservice en telefonische verkoop wenst.

Kenmerken van onze antwoordservice

In welke opzichten weet onze teleservice zich te profileren? Hieronder sommen wij onze kenmerken voor u op:

 • Zo nodig staan wij 24/7 klaar voor u en uw bellers
 • Zeer flexibele telefoonservice: u bepaalt wanneer uw telefoontjes doorgeschakeld worden
 • Flexibele abonnementen met scherpe tarieven
 • De mogelijkheid om onze antwoordservice vrijblijvend een week lang uit te proberen!
 • Een combinatie met telefonische verkoop is mogelijk

Schakel onze teleservice in Leiden in!

Wilt u meer weten over onze telefoondienst en onze scherpe prijzen? Bel ons dan direct via 026-2030000 of stuur een e-mail naar info@m-contact.nl. Ook kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier. Maak vandaag nog de keuze voor onze teleservice in Leiden en probeer onze telefoondienst een week geheel vrijblijvend uit!

  Vrijblijvend meer informatie aanvragen

  Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!