• 24/7 beschikbaarheid
 • 2 weken gratis
 • professionele telefonistes
 • scherpe tarieven

Telefoonservice Haarlem

Telefoonservice Haarlem

M-Contact: dé telefoondienst in Haarlem

M-Contact staat uw klanten in Haarlem te woord!

Het bedrijfsleven gaat altijd door, maar u heeft natuurlijk soms uw welverdiende rust nodig of bent simpelweg te druk om uw klanten te woord te staan. M-Contact begrijpt dit als geen ander en biedt u daarom graag een uitstekende antwoordservice, voor als u uw klanten in Haarlem even niet te woord kunt staan. Bent u bezig met een drukke campagne die even al uw aandacht nodig heeft? Of bent u door vakantie niet aanwezig op uw kantoor in Haarlem? Geen probleem! Schakel wanneer u ons nodig heeft onze flexibele teleservice in, door een simpele nummercombinatie op uw toestel in te toetsen. Vanaf dat moment staat ons team van ervaren telefonistes klaar om alle telefoontjes van uw klanten in Haarlem en omstreken precies volgens uw instructies af te handelen. Ook zullen zij u voorzien van een gedetailleerde rapportage per e-mail of sms van elk gesprek en een eventuele terugbelnotitie. Zo heeft u een duidelijk inzicht in het telefonische verkeer naar uw bedrijf in Haarlem. Probeer gratis een week lang onze professionele antwoordservice uit en ervaar zelf de voordelen.

Wat hebben wij u te bieden?

Wij bieden uw bedrijf in Haarlem graag onze hoogwaardige telefoonservice en kunnen uw klanten te woord staan, of u nou op zoek bent naar een externe klantenservice, antwoordservice of een combinatie van antwoordservice en telefonische verkoop.
Onze gedreven telefonistes beschikken over ruime ervaring in de volgende branches:
IT, consultancy, groothandel, detachering, marketing en overige dienstverlening. Zij zullen gegarandeerd een goede indruk achterlaten met hun persoonlijke en warme benadering van uw klanten. Van die benadering mag u overigens altijd het volgende verwachten:

 • Een telefoonbeantwoording met uw bedrijfsnaam
 • Zeer deskundige beantwoording van al uw telefoontjes
 • Alle telefoontjes worden uitgebreid geregistreerd en u ontvangt altijd direct een rapportage per e-mail of sms van elk gesprek
 • Een persoonlijke en warme benadering van uw klanten door onze professionele telefonistes

Wat zijn onze voordelen?

Misschien vraagt u zich af wat wij uw bedrijf, buiten onze zeer professionele telefoondienst, nog meer te bieden hebben. Wij zetten onze voordelen graag voor u op een rijtje!

 • Zo nodig staan wij 24/7 klaar voor u en uw bellers
 • Zeer flexibele telefoonservice: u bepaalt wanneer uw telefoontjes doorgeschakeld worden
 • Flexibele abonnementen met scherpe tarieven
 • De mogelijkheid om onze antwoordservice gratis en vrijblijvend een week lang uit te proberen!
 • Een combinatie met telefonische verkoop is mogelijk

Probeer M-Contact een week lang gratis uit!

Kom erachter hoe het is om niet constant gestoord te worden wanneer u niet in de gelegenheid of stemming bent om uw telefoontjes te beantwoorden! Ervaar het comfort en de gemoedsrust die de uitstekende telefoondienst van M-Contact met zich meebrengt. Wij geven u graag de mogelijkheid om onze telefoonservice een week lang gratis uit te proberen. Bel naar 026-2030000, mail naar info@m-contact.nl of neem contact op via ons contactformulier.

  Vrijblijvend meer informatie aanvragen

  Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!