• 24/7 beschikbaarheid
 • 2 weken gratis
 • professionele telefonistes
 • scherpe tarieven

Telefoonservice Groningen

Telefoonservice Groningen

M-contact: Dé telefoondienst in Groningen

M-Contact staat uw klanten in Groningen en omstreken te woord!

Soms heeft u even geen tijd om uw klanten te woord te staan, maar uw zaken moeten natuurlijk doorgaan. Daar is M-contact voor! Of u nu even niet aanwezig bent op uw kantoor in Groningen i.v.m. vakantie of druk bezig bent met een campagne die even al uw aandacht nodig heeft, onze telefonistes staan voor u klaar. 24/7 als dat nodig is! Onze telefoonservice is uiterst flexibel en u kunt hier dan ook gebruik van maken wanneer u dat nodig acht. Wellicht nog belangrijker, onze ervaren telefonistes staan uw klanten uiterst professioneel te woord. Zij voeren alle gesprekken met uw klanten exact volgens uw instructies en eisen, zodat zij gegarandeerd een goede indruk achterlaten op uw klanten!
Als onderdeel van onze teleservice kunt u een gedetailleerde rapportage per sms of email van elk gesprek tegemoet zien en een eventuele terugbelnotitie. Zo heeft u duidelijk inzicht in wie u heeft gebeld en waarover en u uw klanten op een voor u geschikt moment kunt terugbellen. Wilt u zelf ervaren wat onze uitmuntende teleservice uw bedrijf in Groningen te bieden heeft? Probeer dan gratis en geheel vrijblijvend onze telefoonservice een week lang uit!

Wat biedt onze telefoonservice uw bedrijf in Groningen?

Wij bieden uw bedrijf graag een zeer professionele antwoordservice en staan uw klanten in Groningen en omstreken graag te woord. Onze professionele telefonistes hebben ruime ervaring met het converseren met managers, directeuren en in het algemeen met elke vorm van B2B telefoonservice. Daarnaast zijn zij zeer bekwaam in het leveren van B2B teleservice in Groningen in de volgende branches: IT, Consultancy, Groothandel, Detachering, Marketing en overige dienstverlening. Maak gebruik van onze flexibele antwoordservice op het moment dat u dat nodig heeft, door eenvoudigweg een simpele combinatie op uw toestel in te toetsen. Na deze korte en simpele handeling, mag u het volgende van onze deskundige telefonistes verwachten:

 • Een telefoonbeantwoording met uw bedrijfsnaam
 • Zeer deskundige beantwoording van al uw telefoontjes
 • Alle telefoontjes worden uitgebreid geregistreerd en u ontvangt altijd direct een rapportage per email of sms van elk gesprek
 • Een persoonlijke en warme benadering van uw klanten door onze professionele telefonistes

De voordelen van onze teleservice voor uw bedrijf in Groningen

Onze telefoondienst staat zo nodig 24/7 voor u klaar en biedt u de volgende interessante voordelen:

 • Hoge mate van professionaliteit
 • Zo nodig staan wij 24/7 klaar voor u en uw bellers
 • Zeer flexibele telefoonservice: U bepaalt wanneer uw telefoontjes doorgeschakeld worden
 • Flexibele abonnementen met scherpe tarieven
 • De mogelijkheid om onze antwoordservice gratis en vrijblijvend een week lang uit te proberen!
 • Een combinatie met telefonische verkoop is mogelijk

Probeer onze antwoordservice gratis uit!

Wilt u zelf ervaren wat dé telefoondienst in Groningen u te bieden heeft? Probeer dan geheel gratis en vrijblijvend de telefoonservice van M-contact een week lang uit. Ervaar de voordelen voor uw bedrijf in Groningen! Om gebruik te maken van dit gunstige aanbod of voor meer informatie, kunt u contact met ons opnemen via 026-2030000, info@m-contact.nl, of ons contactformulier. Wij staan ook ú graag te woord!

  Vrijblijvend meer informatie aanvragen

  Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!