• 24/7 beschikbaarheid
 • 2 weken gratis
 • professionele telefonistes
 • scherpe tarieven

Telefoonservice Enschede

Telefoonservice Enschede

M-Contact: Dé antwoordservice in Enschede

De teleservice oplossing voor uw bedrijf in Enschede!

Soms bent u even niet zo bereikbaar als u graag zou willen zijn voor uw klanten in Enschede. Dat is jammer, want u wilt natuurlijk altijd een zo goed mogelijke indruk op hen achterlaten en bereikbaarheid speelt daar een grote rol in. Gelukkig staat M-Contact klaar om uw bedrijf in Enschede een excellente antwoordservice te bieden. Onze telefonistes staan graag, zo nodig 24/7, uw klanten in Enschede en omgeving op professionele wijze te woord, en wel precies volgens uw instructies, zodat u gegarandeerd een goede indruk achterlaat op uw klanten. Na het op professionele wijze afhandelen van een gesprek, zullen ze u altijd een gedetailleerde rapportage, per e-mail of sms, sturen van het gesprek, zo nodig voorzien van een terugbelnotitie. Zo bent u altijd op de hoogte door wie u bent gebeld en waarover. Bovendien heeft u inzicht in eventuele terugbelafspraken, die u vervolgens op een voor u geschikt moment kunt inplannen. Dat is nog niet alles! U kunt nu een week lang onze flexibele telefoondienst, waar u gebruik van kunt maken wanneer u dat uitkomt, geheel gratis en vrijblijvend uitproberen. Onze professionele telefonistes beschikken over ruime telefonische ervaring in onder andere IT, consultancy, groothandel, detachering, marketing en overige dienstverlening. Twijfel dus niet langer en schakel de telefoonservice van M-Contact in!

Wat hebben wij u te bieden en hoe werkt het?

Dankzij onze ruime ervaring in verschillende branches, kunnen wij uw bedrijf in Enschede een hoogwaardige telefoondienst bieden. Onze ervaren en goed geïnstrueerde telefonistes zullen uw klanten in Enschede, mede dankzij hun persoonlijke en warme benadering, ongetwijfeld het idee geven dat zij te woord worden gestaan door uw meest gedreven en deskundige medewerker. Dit realiseren wij door een teleservice te bieden, waar u altijd het volgende van mag verwachten:

 • Een telefoonbeantwoording met uw bedrijfsnaam
 • Zeer deskundige beantwoording van al uw telefoontjes
 • Alle telefoontjes worden uitgebreid geregistreerd en u ontvangt altijd direct een rapportage per e-mail of sms van elk gesprek
 • Een persoonlijke en warme benadering van uw klanten door onze professionele telefonistes

Gebruik maken van onze flexibele telefoondienst is eenvoudig en kunt u doen wanneer het u uitkomt. Dit alles door een simpele nummercombinatie in te toetsen op uw toestel. De rest gaat automatisch.

Welke voordelen bieden wij uw bedrijf in Enschede?

Wij bieden u graag een excellente teleservice, waarbij u de grootst mogelijke hoeveelheid comfort en flexibiliteit ervaart. Daarom bieden wij u met trots de volgende voordelen:

 • Zo nodig staan wij 24/7 klaar voor u en uw bellers
 • Zeer flexibele telefoonservice: u bepaalt wanneer uw telefoontjes doorgeschakeld worden
 • Flexibele abonnementen met scherpe tarieven
 • De mogelijkheid om onze antwoordservice gratis en vrijblijvend een week lang uit te proberen!
 • Een combinatie met telefonische verkoop is mogelijk

Neem snel contact met ons op voor meer informatie

Ook ú staan wij graag te woord! Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie over onze professionele telefoonservice. Bel naar 026-2030000, stuur een e-mail naar info@m-contact.nl of neem contact op via het contactformulier.

  Vrijblijvend meer informatie aanvragen

  Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!