• 24/7 beschikbaarheid
 • 2 weken gratis
 • professionele telefonistes
 • scherpe tarieven

Telefoonservice Eindhoven

Telefoonservice Eindhoven

M-contact: dé telefoondienst in Eindhoven en omstreken

Een professionele antwoordservice voor uw bedrijf in Eindhoven

Het is natuurlijk belangrijk dat u optimaal bereikbaar bent voor uw klanten. Maar soms gaat dat even niet door drukte op het werk of omdat u niet aanwezig bent op uw kantoor in Eindhoven. Gelukkig is dat, dankzij de professionele antwoordservice van M-contact, geen enkel probleem! Onze uitmuntende telefoondienst zorgt dat uw klanten, indien u niet beschikbaar bent, altijd een professionele en deskundige telefoniste aan de lijn krijgen. Onze ervaren telefonistes hanteren een zeer persoonlijke en warme aanpak en voeren al hun gesprekken met uw klanten precies volgens uw instructies en eisen, zodat zij de best mogelijke indruk achterlaten. Maak gebruik van onze flexibele telefoondienst wanneer u dat uitkomt door een simpele nummercombinatie op uw toestel in te toetsen. U kunt rekenen op een gedetailleerde rapportage per sms of e-mail van elk gesprek en zo nodig op een terugbelnotitie. Probeer nu gratis en vrijblijvend onze teleservice een week lang uit.

Wat kunnen wij u bieden en hoe werkt het?

Wat wij u en uw bedrijf in Eindhoven bieden is een hoogwaardige telefoondienst, waarbij onze ervaren en deskundige telefonistes uw klanten zo nodig, en afhankelijk van welk van onze flexibele abonnementen u kiest, 24/7 te woord staan. U kiest voor onze flexibele en professionele antwoordservice door, indien u even geen telefoontjes kunt of wenst te ontvangen, een eenvoudige nummercombinatie op uw toestel in te toetsen. M-contact heeft ruime ervaring met het leveren van een uitmuntende teleservice voor bedrijven in Eindhoven in, onder andere, de volgende branches: IT, consultancy, groothandel, detachering, marketing en overige dienstverlening. Of u nu op zoek bent naar een telefoondienst in de vorm van een klantenservice of antwoordservice voor uw bedrijf in Eindhoven, of juist op zoek bent naar een combinatie van een antwoordservice en telemarketing, u bent bij M-Contact aan het juiste adres! U mag altijd het volgende van onze telefoonservice verwachten:

 • Een telefoonbeantwoording met uw bedrijfsnaam
 • Zeer deskundige beantwoording van al uw telefoontjes
 • Alle telefoontjes worden uitgebreid geregistreerd en u ontvangt altijd direct een rapportage per e-mail of sms van elk gesprek
 • Een persoonlijke en warme benadering van uw klanten door onze professionele telefonistes

De voordelen van onze telefoondienst in Eindhoven

Indien u besluit gebruik te maken van onze telefoonservice in Eindhoven, kunt u niet alleen een duurzame en professionele samenwerking tegemoet zien, maar zult u tevens profiteren van de volgende grote voordelen:

 • Hoge mate van professionaliteit
 • Zo nodig staan wij 24/7 klaar voor u en uw bellers
 • Zeer flexibele telefoonservice: u bepaalt wanneer uw telefoontjes doorgeschakeld worden
 • Flexibele abonnementen met scherpe tarieven
 • De mogelijkheid om onze antwoordservice gratis en vrijblijvend een week lang uit te proberen!
 • Een combinatie met telefonische verkoop is mogelijk

Maak gebruik van onze teleservice!

M-Contact is trots op de kwalitatief hoogwaardige antwoordservice die we u bedrijf in Eindhoven kunnen bieden. Wij laten u graag een week lang gratis en geheel vrijblijvend kennismaken met onze uitstekende telefoondienst. Ook verschaffen we u graag meer informatie over onze diensten. Neem hiervoor vrijblijvend contact op door te bellen naar 026-2030000, te mailen naar info@m-contact.nl of ons contactformulier in te vullen.

  Vrijblijvend meer informatie aanvragen

  Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!