• 24/7 beschikbaarheid
 • 2 weken gratis
 • professionele telefonistes
 • scherpe tarieven

Telefoonservice Ede

Telefoonservice Ede

De snelste teleservice in Ede gezocht? Bel M-Contact!

M-Contact, uw betrouwbare telefoondienst in Ede

Zoekt u de snelste en meest betrouwbare teleservice voor uw bedrijf in Ede? Zet dan vandaag nog de telefoondienst van M-Contact in! Onze ervaren telefonistes staan 24/7 voor u klaar en beschikken over de nodige professionaliteit voor uw teleservice. Op elk gewenst moment kunt u onze telefoondienst inzetten. Optimale bereikbaarheid is voor zowel u als uw klanten van groot belang. De economie blijft de hele dag door draaien en in de maatschappij van nu is bereikbaar zijn een vereiste. Waarom zou u zelf naast uw telefoon wachten tot u gebeld wordt, als u dit ook aan onze ervaren telefonistes kunt uitbesteden? Wanneer u een eenvoudige nummercombinatie op uw toestel intoetst, schakelen uw telefoontjes automatisch door naar onze telefonistes. Uw gesprekken worden geheel naar uw wens afgehandeld, waarbij tevens gezorgd wordt dat uw bedrijf een goede indruk achterlaat op uw klanten. Maar er is nog meer! Wij verzorgen eveneens een uitgebreide rapportage van de gesprekken en terugbelnotities, die per e-mail of sms naar u worden verzonden. Op die manier weet u precies welk bedrijf u gebeld heeft en de reden hiertoe. Bent u benieuwd wat wij u te bieden hebben? Probeer dan onze antwoordservice in Ede een week vrijblijvend uit!

Wat biedt onze telefoondienst u?

Wij garanderen een hoogwaardige teleservice voor uw bedrijf in Ede en omstreken. Wij kunnen u dit garanderen doordat onze telefonistes een warme en persoonlijke benadering hanteren. Daarnaast beschikken zij over de benodigde professionaliteit. Tevens bieden wij u het volgende:

 • Een telefoonbeantwoording met uw bedrijfsnaam
 • Zeer deskundige beantwoording van al uw telefoontjes
 • Alle telefoontjes worden uitgebreid geregistreerd en u ontvangt altijd direct een rapportage per e-mail of sms van elk gesprek
 • Een persoonlijke en warme benadering van uw klanten door onze professionele telefonistes

Wij zijn u in Ede graag van dienst. Of dit nu antwoordservice omvat, u klantenservice wenst in te zetten of een combinatie van antwoordservice en telefonische verkoop behoeft.

Onze unieke kenmerken

Bent u benieuwd wat de unieke kenmerken van onze telefoonservice zijn? Wij staan niet enkel bekend om onze professionele en uitstekende service, maar om nog veel meer. Onze kenmerken zijn:

 • Indien nodig staan wij 24/7 voor u en uw bellers klaar
 • Zeer flexibele telefoonservice: U bepaalt wanneer uw telefoontjes doorgeschakeld worden
 • Flexibele abonnementen met scherpe tarieven
 • De mogelijkheid om onze antwoordservice vrijblijvend een week lang uit te proberen!
 • Een combinatie met telefonische verkoop is mogelijk

Schakel onze antwoordservice in Ede in!

Wenst u meer te weten omtrent wat onze telefoondienst voor u kan betekenen? Of behoeft u meer informatie over onze prijzen? Bel ons dan direct via 026-2030000 of stuur een e-mail naar info@m-contact.nl. U kunt er tevens voor kiezen contact met ons op te nemen via ons contactformulier. Laat u ook ontzorgen en kies voor onze antwoordservice in Ede!

  Vrijblijvend meer informatie aanvragen

  Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!