• 24/7 beschikbaarheid
 • 2 weken gratis
 • professionele telefonistes
 • scherpe tarieven

Telefoonservice Dordrecht

Telefoonservice Dordrecht

Snel teleservice in Dordrecht inzetten? Bel M-Contact!

M-Contact, uw betrouwbare telefoondienst in Dordrecht

Wilt u snel teleservice voor uw bedrijf in Dordrecht inzetten? M-Contact biedt u de beste en meest betrouwbare telefoondienst. Onze telefonistes staan 24 uur per dag voor u klaar en hebben een professionele instelling. Tevens is onze telefoondienst op elk gewenst moment inzetbaar. Voor zowel u als uw klanten is optimale bereikbaarheid zeer van belang. De economie draait de gehele dag door en een goede bereikbaarheid is in onze hedendaagse maatschappij een vereiste. Of u dan zelf moet wachten tot u gebeld wordt? Uiteraard niet, want onze ervaren telefonistes nemen uw telefoon aan. Indien u slechts een simpele nummercombinatie op uw toestel intoetst, schakelen uw telefoontjes door naar onze telefonistes. De gesprekken handelen zij geheel volgens uw wens af, waarbij eveneens wordt gezorgd dat uw bedrijf een goede indruk achterlaat op uw klanten. En dat is nog niet alles! Ook een uitgebreide rapportage van de gesprekken en terugbelnotities worden per e-mail of sms naar u verzonden. Zo weet u exact welk bedrijf u gebeld heeft en met welke reden. Wilt u weten wat onze teleservice u zoal te bieden heeft? Zet dan eens een week vrijblijvend onze antwoordservice in Dordrecht in!

Aanbod van onze telefoondienst

Wij garanderen de beste teleservice voor uw bedrijf in Dordrecht en omgeving. Dit kunnen wij u garanderen door de warme en persoonlijke benadering van onze telefonistes. Behalve een professionele mentaliteit, bieden wij u het volgende:

 • Een telefoonbeantwoording met uw bedrijfsnaam
 • Zeer deskundige beantwoording van al uw telefoontjes
 • Alle telefoontjes worden uitgebreid geregistreerd en u ontvangt altijd direct een rapportage per e-mail of sms van elk gesprek
 • Een persoonlijke en warme benadering van uw klanten door onze professionele telefonistes

Wij staan graag voor u en uw klanten in Dordrecht klaar. Of u nu enkel antwoordservice, klantenservice of een combinatie van zowel telefonische verkoop als antwoordservice behoeft.

Onze kenmerken

Wilt u weten wat juist zo kenmerkend is voor onze telefoonservice? Wij hebben niet enkel een uitstekende en professionele service te bieden, maar nog veel meer. Onze kenmerken omvatten:

 • Indien nodig staan wij 24/7 voor u en uw bellers klaar
 • Zeer flexibele telefoonservice: u bepaalt wanneer uw telefoontjes doorgeschakeld worden
 • Flexibele abonnementen met scherpe tarieven
 • De mogelijkheid om onze antwoordservice gratis en vrijblijvend een week lang uit te proberen!
 • Een combinatie met telefonische verkoop is mogelijk

Probeer vrijblijvend onze teleservice in Dordrecht uit!

Bent u benieuwd wat onze telefoondienst voor u kan betekenen en wenst u meer te weten over onze scherpe prijzen? Neem dan direct contact met ons op via 026-2030000 of info@m-contact.nl. Ook kunt u ervoor kiezen om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Kies er ook voor om onze antwoordservice in Dordrecht een week vrijblijvend uit te proberen!

  Vrijblijvend meer informatie aanvragen

  Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!