• 24/7 beschikbaarheid
 • 2 weken gratis
 • professionele telefonistes
 • scherpe tarieven

Telefoonservice Den Haag

Telefoonservice Den Haag

M-Contact biedt u graag de beste telefoonservice in Den Haag!

Bent u even niet op kantoor in Den Haag? Geen probleem met onze antwoordservice!

Bent u even niet in de gelegenheid om uw belangrijke telefoontjes te beantwoorden? Bent u bezig met een drukke campagne, of misschien op vakantie en niet op uw kantoor in Den Haag? Geen enkel probleem! M-contact biedt u graag de teleservice die u nodig hebt. Schakel eenvoudigweg uw telefoontjes door naar onze telefoondienst, door middel van een korte simpele toetsencombinatie. Onze professionele telefonistes staan de beller dan professioneel te woord. Wij onderscheiden ons van menige antwoordservice in Den Haag, door het feit dat wij, zo nodig, 24/7 voor u en uw bellers klaarstaan. Onze zeer ervaren, goed geïnstrueerde en nauwkeurige telefonistes zullen gegarandeerd een zeer goede indruk op uw klanten achterlaten, aangezien zij uw telefoontjes precies volgens uw eisen en instructies beantwoorden. Verder ontvangt u als onderdeel van onze telefoonservice een sms of e-mail naar aanleiding van elk telefoontje en zo nodig zelfs een terugbelnotitie. Zo zorgt onze antwoordservice dat u altijd op de hoogte bent van wie u of uw bedrijf in Den Haag heeft geprobeerd te bereiken en u op een voor u geschikt moment terug kan bellen. Wij bieden u graag een passend aanbod en geven u graag de kans om dé teleservice in Den Haag gratis een week uit te proberen!

Wat kunnen wij u bieden en hoe werkt het?

Wij bieden u graag een hoogwaardige antwoordservice voor uw bedrijf in Den Haag en beschikken over ruime ervaring op dit gebied in de volgende branches: IT, consultancy, groothandel, detachering, marketing en overige dienstverlening. Of u nou op zoek bent naar een antwoordservice voor uw eenmanszaak in Den Haag, of naar een telefoondienst die uw klantenservice voor u uit handen kan nemen of naar een combinatie van een inbound teleservice en telemarketing, wij kunnen het uw bedrijf in Den Haag allemaal bieden. Voer simpelweg een eenvoudige toetsencombinatie in op uw toestel als u even geen telefoontjes meer kunt of wenst te ontvangen en onze antwoordservice staat voor u klaar, zo nodig 24/7! U mag daarbij uiteraard het volgende van onze professionele telefonistes verwachten:

 • Een telefoonbeantwoording met uw bedrijfsnaam
 • Zeer deskundige beantwoording van al uw telefoontjes
 • Alle telefoontjes worden uitgebreid geregistreerd en u ontvangt altijd direct een rapportage per e-mail of sms van elk gesprek
 • Een persoonlijke en warme benadering van uw klanten door onze professionele telefonistes

Wat zijn de voordelen van onze telefoondienst in Den Haag?

Behalve van een zeer professionele beantwoording van al uw telefoontjes door onze telefonistes, biedt onze teleservice u de volgende voordelen:

 • Hoge mate van professionaliteit
 • Zo nodig staan wij 24/7 klaar voor u en uw bellers
 • Zeer flexibele telefoonservice: u bepaalt wanneer uw telefoontjes doorgeschakeld worden
 • Flexibele abonnementen met scherpe tarieven
 • De mogelijkheid om onze antwoordservice gratis en vrijblijvend een week lang uit te proberen
 • Een combinatie met telefonische verkoop is mogelijk

Probeer gratis onze excellente telefoonservice uit!

Kom er nu zelf achter wat onze telefoondienst voor uw bedrijf in Den Haag kan betekenen. Probeer onze teleservice in Den Haag nu een week lang gratis uit. Bel naar 026-2030000 of stuur een e-mail naar info@m-contact.nl. Ook kunt u ons contacteren via ons contactformulier.

  Vrijblijvend meer informatie aanvragen

  Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!