• 24/7 beschikbaarheid
 • 2 weken gratis
 • professionele telefonistes
 • scherpe tarieven

Telefoonservice Den Bosch

De beste antwoordservice in Den Bosch vindt u bij M-Contact!

Onze telefoondienst staat al uw klanten in Den Bosch 24/7 te woord

Sommigen van uw klanten zouden u wellicht midden in de nacht op willen kunnen bellen voor advies en informatie, wat op zich een goed teken is voor uw bedrijf in Den Bosch natuurlijk. Echter, M-Contact snapt als geen ander hoeveel tijd en energie klantencontact u en uw bedrijf in Den Bosch kan kosten. Daarom bieden wij u graag een eersteklas antwoordservice, compleet met gedetailleerde registratie van elk gesprek met uw klanten.

Deze registratie ontvangt u van ons per e-mail of sms. Maak gebruik van onze antwoordservice wanneer u dat nodig acht, bijvoorbeeld als u even te druk bent om telefoontjes te beantwoorden of met vakantie bent. Voer simpelweg een nummercombinatie in op uw toestel en vanaf dat moment worden al uw telefoontjes doorgeschakeld naar onze ervaren telefonistes, die gegarandeerd een goede indruk op uw klanten zullen achterlaten.

Met hun ruime ervaring op het gebied van, onder andere, IT, consultancy, groothandel, detachering, marketing en overige dienstverlening, weten de medewerkers van onze antwoordservice van elk gesprek een daverend succes te maken. Nog niet overtuigd? Probeer dan geheel vrijblijvend onze telefoonservice een week lang uit.

 

Telefoonservice Den Bosch

 

Wat hebben wij te bieden?

Elke keer dat een bedrijf in Den Bosch ons inschakelt, maken wij met trots onze reputatie als dé telefoondienstspecialist van Den Bosch waar. Dat doen wij door middel van onze persoonlijke en warme benadering, waar u altijd het volgende van mag verwachten:

 • Een telefoonbeantwoording met uw bedrijfsnaam
 • Zeer deskundige beantwoording van al uw telefoontjes
 • Alle telefoontjes worden uitgebreid geregistreerd en u ontvangt altijd direct een rapportage per e-mail of sms van elk gesprek
 • Een persoonlijke en warme benadering van uw klanten door onze professionele telefonistes

Of u nou op zoek bent naar een externe klantenservice, een antwoordservice of een combinatie van een antwoordservice en telefonische verkoop, wij kunnen het u bieden!

Wat zijn de voordelen die we uw bedrijf bieden als antwoordservice in Den Bosch?

Onze professionele teleservice biedt uw bedrijf de volgende voordelen:

 • Zo nodig staan wij 24/7 klaar voor u en uw bellers
 • Zeer flexibele telefoonservice: u bepaalt wanneer uw telefoontjes doorgeschakeld worden
 • Flexibele abonnementen met scherpe tarieven
 • De mogelijkheid om onze antwoordservice gratis en vrijblijvend een week lang uit te proberen!
 • Een combinatie met telefonische verkoop is mogelijk

Neem gauw contact met ons op voor meer info!

Ook ú staan wij graag te woord, dus neem snel contact met ons op voor meer informatie of om onze telefoonservice een week lang gratis te proberen. Bel naar 026-2030000 of stuur een e-mail naar info@m-contact.nl. Probeer onze antwoordservice in Den Bosch nu kosteloos de eerste week gratis. Daarna kunt u een keuze maken uit diverse aantrekkelijke pakketten.

  Vrijblijvend meer informatie aanvragen

  Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!