• 24/7 beschikbaarheid
  • 2 weken gratis
  • professionele telefonistes
  • scherpe tarieven

Telefoonservice Breda

Telefoonservice Breda

Voor een klantgerichte telefoonservice in Breda, kunnen bedrijven al vele jaren terecht bij M-Contact. Ons doel is om voor onze klanten een optimale telefonische bereikbaarheid te realiseren. Dat doen wij door het beantwoorden van uw telefoon, zodra u daar zelf niet voor in de gelegenheid bent. Dat kan bijvoorbeeld wanneer u een afspraak heeft, met vakantie bent of druk bent met andere zaken en liever niet gestoord wilt worden.

Gesprek volgens uw telefoonscript

De telefoon doorschakelen naar onze telefoonservice is snel en eenvoudig geregeld. Onze gemotiveerde en professionele medewerkers, kunnen vervolgens zien wanneer er voor u wordt gebeld. Op die manier kunnen zij opnemen met uw bedrijfsnaam en het telefoonscript aanhouden, dat u van te voren heeft opgegeven.

Professionele uitstraling voor uw bedrijf

De persoon die belt, denkt een medewerker van uw bedrijf in Breda aan de lijn te hebben, terwijl zij in werkelijkheid spreken met één van onze ervaren telefonisten. Dit geeft uw bedrijf een professionele uitstraling en zal een positief effect hebben op uw klanttevredenheid.

Maak een enorme efficiëntieslag

Wanneer er voor uw bedrijf in Breda wordt gebeld, noteren wij de gegevens van de betreffende persoon en de reden waarvoor er gebeld is. Bovendien kunnen wij desgewenst bepaalde informatie doorgeven en op een andere wijze het gesprek ingaan. Hierdoor hoeft u wellicht minder mensen terug te bellen, waardoor er een enorme efficiëntieslag gemaakt kan worden. Onze telefoonservice in Breda biedt hiermee voor ieder bedrijf een passende oplossing.

    Vrijblijvend meer informatie aanvragen

    Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!