Telefoonservice Amsterdam

Telefoonservice Amsterdam

U kunt stoppen met zoeken naar een telefoonservice in Amsterdam. Bij M-Contact zijn al uw inkomende telefoontjes in goede handen. Wij zorgen er voor dat u altijd telefonisch bereikbaar bent voor klanten en relaties. Hierdoor hoeft u geen enkele oproep te missen en werkt u op een positieve manier aan het imago van uw organisatie.

De ideale oplossing voor uw bedrijf

Ondanks dat het vanzelfsprekend lijkt, dat bedrijven op ieder moment bereikbaar dienen te zijn, is het voor veel bedrijven een onhaalbare zaak. Het in dienst nemen van extra personeel is geen optie en bovendien ontbreken de middelen vaak om een dergelijke klantenservice in Amsterdam te realiseren. Onze telefoonservice biedt in dat geval een ideale oplossing.

Voortdurend telefonisch bereikbaar

Wij maken het mogelijk dat kleine en grote bedrijven in Amsterdam op een betaalbare wijze voortdurend telefonisch bereikbaar kunnen zijn. Onze branchegerichte werkwijze onderscheidt onze telefoonservice van andere telefoonservices in Amsterdam. Daarnaast is de flexibiliteit en professionaliteit van onze medewerkers, voor onze klanten een reden om bij ons een abonnement af te sluiten.

Geen torenhoge kosten

U betaalt bij onze telefoonservice geen torenhoge kosten. Het enige bedrag dat u voor onze diensten betaalt, is een vast laag maandbedrag of een voordelig tarief per gesprek. De inhoud van het abonnement is geheel aan u. Voor meer informatie over onze telefoonservice in Amsterdam, Rotterdam, Breda of andere plaats in Nederland, neemt u contact op met onze servicemedewerkers.