• 24/7 beschikbaarheid
 • 2 weken gratis
 • professionele telefonistes
 • scherpe tarieven

Telefoonservice Amsterdam

Gun uw klanten de beste telefoonservice van Amsterdam

U kunt stoppen met zoeken naar een telefoonservice in Amsterdam. Bij M-Contact zijn al uw inkomende telefoontjes in goede handen. Wij zorgen er voor dat u altijd telefonisch bereikbaar bent voor klanten en relaties. Hierdoor hoeft u geen enkele oproep te missen en werkt u op een positieve manier aan het imago van uw organisatie.

Uw klanten moeten u goed kunnen bereiken, maar soms is dat even lastig, omdat u bijvoorbeeld druk bent met een marketingcampagne, of niet aanwezig bent op uw kantoor in Amsterdam, bijvoorbeeld omdat u met vakantie bent. M-contact biedt u in deze gevallen graag haar professionele antwoordservice (deze kunt u trouwens een week lang kosteloos uitproberen), zodat uw klanten ten alle tijden een professionele telefoniste aan de lijn kunnen krijgen wanneer zij naar uw bedrijf bellen en u zelf niet aanwezig bent.

 

Telefoonservice Amsterdam

 

Onze antwoordservice geeft uw klanten het idee geven dat ze te woord worden gestaan door de meest deskundige werknemer van uw eigen bedrijf! De persoonlijke en warme telefonische benadering van onze telefoniste zal uw klanten in Amsterdam gegarandeerd charmeren en positief verrassen, waarna u een gedetailleerde rapportage per e-mail of sms van het gesprek tegemoet kunt zien. Zo behoudt u zelf het inzicht en de regie over uw klantcontact.

Onze professionele telefonistes voeren elk gesprek exact volgens uw instructies uit en hebben ruime ervaring op het gebied van teleservice in de volgende branches: IT, Consultancy, Groothandel, Detachering, Marketing en overige dienstverlening.

De ideale oplossing voor uw bedrijf

Ondanks dat het vanzelfsprekend lijkt, dat bedrijven op ieder moment bereikbaar dienen te zijn, is het voor veel bedrijven een onhaalbare zaak. Het in dienst nemen van extra personeel is geen optie en bovendien ontbreken de middelen vaak om een dergelijke klantenservice in Amsterdam te realiseren. Onze telefoonservice biedt in dat geval een ideale oplossing.

Wat heeft onze telefoonservice in Amsterdam u te bieden?

 • Een telefoonbeantwoording met uw bedrijfsnaam
 • Zeer deskundige beantwoording van al uw telefoontjes
 • Alle telefoontjes worden uitgebreid geregistreerd en u ontvangt altijd direct een rapportage per e-mail of sms van elk gesprek
 • Een persoonlijke en warme benadering van uw klanten door onze professionele telefonistes

Voortdurend telefonisch bereikbaar

Wij maken het mogelijk dat kleine en grote bedrijven in Amsterdam op een betaalbare wijze voortdurend telefonisch bereikbaar kunnen zijn. Onze branchegerichte werkwijze onderscheidt onze telefoonservice van iedere andere telefonische antwoordservice in Amsterdam. Daarnaast is de flexibiliteit en professionaliteit van onze medewerkers, voor onze klanten een reden om bij ons een abonnement af te sluiten.

Geen torenhoge kosten

U betaalt bij onze telefoonservice geen torenhoge kosten. Het enige bedrag dat u voor onze diensten betaalt, is een vast laag maandbedrag of een voordelig tarief per gesprek. De inhoud van het abonnement is geheel aan u. Voor meer informatie over onze telefoonservice in Amsterdam,  neemt u contact op met onze servicemedewerkers. Dit kan via via 026-2030000info@m-contact.nl, of ons contact formulier. Probeer onze antwoordservice in Amsterdam nu kosteloos de eerste week gratis. Daarna kunt u een keuze maken uit diverse aantrekkelijke pakketten.

  Vrijblijvend meer informatie aanvragen

  Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!