• 24/7 beschikbaarheid
 • 2 weken gratis
 • professionele telefonistes
 • scherpe tarieven

Telefoonservice Amersfoort

Telefoonservice Amersfoort

M-Contact: dé telefoonservice voor uw bedrijf in Amersfoort

M-Contact maakt uw bedrijf in Amersfoort altijd optimaal bereikbaar!

Vanzelfsprekend wilt u zo goed mogelijk bereikbaar zijn voor uw klanten in Amersfoort en omstreken, maar soms is dat even lastig. U bent bijvoorbeeld druk bezig met een nieuwe campagne, of u bent niet aanwezig op uw kantoor in Amersfoort, omdat u aan het genieten bent van een welverdiende vakantie. Precies daarom staan de professionele telefonistes van M-Contact, zo nodig 24/7, altijd klaar om uw klanten te woord te staan, en wel precies volgens uw instructies en eisen. Zo weet u zeker dat uw klanten ten alle tijden een goede indruk krijgen van uw bedrijf. Onze telefoondienst is uiterst flexibel en u kunt hier dan ook gebruik van maken wanneer u dit nodig acht. Dit doet u door eenvoudigweg een simpele nummercombinatie in te toetsen op uw toestel, waarna al uw telefoontjes doorgeschakeld worden naar onze professionele telefonistes. Na een gesprek precies volgens uw instructies te hebben afgehandeld, voorziet onze ervaren telefonist u per e-mail of sms van een gedetailleerde beschrijving van het gesprek. Zo heeft u een duidelijk inzicht in wie uw bedrijf in Amersfoort heeft gebeld en waarover. Neem snel contact op om meer te weten te komen over onze teleservice, of probeer onze telefoonservice een week lang geheel gratis en vrijblijvend uit.

Wat hebben wij uw bedrijf in Amersfoort te bieden?

Wij bieden u een hoogwaardige telefoonservice, die gekenmerkt wordt door een persoonlijke en warme benadering van uw klanten door onze telefonistes en tevens door het volgende:

 • Een telefoonbeantwoording met uw bedrijfsnaam
 • Zeer deskundige beantwoording van al uw telefoontjes
 • Alle telefoontjes worden uitgebreid geregistreerd en u ontvangt altijd direct een rapportage per e-mail of sms van elk gesprek
 • Een persoonlijke en warme benadering van uw klanten door onze professionele telefonistes

Het bovenstaande zorgt er mede voor dat onze ervaren telefonistes uw klanten in Amersfoort het gevoel zullen geven dat ze door uw meest gedreven en deskundige werknemer te woord worden gestaan. Dat kan ook haast niet anders, met de ruime ervaring waar ons 20-man tellend antwoordservice team over beschikt in de volgende branches: IT, consultancy, groothandel, detachering, marketing en overige dienstverlening. Probeer nu gratis en geheel vrijblijvend onze excellente teleservice een week lang uit.

Wat zijn de voordelen voor uw bedrijf in Amersfoort?

Wij zouden onszelf natuurlijk niet dé antwoordservice van Amersfoort mogen noemen als we u, naast een zeer professionele telefoonservice, niet iets extra’s zouden bieden. Daarom profiteert u bij onze telefoondienst tevens van de volgende grote voordelen:

 • Zo nodig staan wij 24/7 klaar voor u en uw bellers
 • Zeer flexibele telefoonservice: u bepaalt wanneer uw telefoontjes doorgeschakeld worden
 • Flexibele abonnementen met scherpe tarieven
 • De mogelijkheid om onze antwoordservice gratis en vrijblijvend een week lang uit te proberen!
 • Een combinatie met telefonische verkoop is mogelijk

Ervaar zelf de voordelen

Ervaar nu zelf de voordelen van onze teleservice en de rust die een excellente antwoordservice u kan bieden. Probeer onze telefoondienst geheel gratis en vrijblijvend een week lang uit of neem contact met ons op voor meer informatie. Dat kan via 026-2030000, info@m-contact.nl of door het contactformulier in te vullen.

  Vrijblijvend meer informatie aanvragen

  Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!