• 24/7 beschikbaarheid
 • 2 weken gratis
 • professionele telefonistes
 • scherpe tarieven

Telefoonservice Almere

Telefoonservice Almere

M-contact is de telefoonservice-expert in Almere!

M-contact: De telefoondienst die uw klanten in Almere 24/7 te woord staat!

Het leven als een ondernemer of als bekleder van een hoge positie in een bedrijf is niet altijd makkelijk. En al die telefoontjes helpen niet echt! Gelukkig is M-contact er voor uw bedrijf in Almere. Onze ervaren telefonistes zorgen er graag voor dat u zich op die drukke marketingcampagne kunt richten, of kunt genieten van uw welverdiende vakantie zonder gestoord te worden. Dit door uw bedrijf in Almere een professionele antwoordservice te bieden. Onze telefoondienst onderscheidt zich door zijn flexibiliteit: U maakt gebruik van onze teleservice wanneer u dat nodig acht. Bent u even te druk om telefoontjes te ontvangen? Schakel onze teleservice dan snel en gemakkelijk in door een simpele nummercombinatie op uw toestel in te toetsen. Onze ervaren en professionele telefonistes staan dan klaar om al uw klanten in Almere en omstreken volgens uw instructies te woord te staan, zo nodig 24/7. Als onderdeel van onze uitgebreide telefoonservice voorzien zij u tevens van een gedetailleerde rapportage, per sms of e-mail, van elk gesprek en een eventuele terugbelnotitie. Bent u benieuwd wat onze telefoonservice uw bedrijf in Almere te bieden heeft? Maak dan nu gebruik van ons unieke aanbod om onze professionele telefoondienst een week lang geheel gratis en vrijblijvend uit te proberen!

Wat biedt onze telefoonservice uw bedrijf in Almere?

M-contact biedt u een hoogwaardige antwoordservice, geleverd door een 20-man tellend team van gedreven en ervaren telefonistes die over ruime ervaring beschikken met het bieden van B2B teleservices in de volgende branches: IT, Consultancy, Groothandel, Detachering, Marketing en overige dienstverlening. Of het nu klantenservice, antwoordservice of een combinatie van antwoordservice en telefonische verkoop betreft, wij staan uw klanten in Almere en omstreken graag te woord! Uw mag van ons het volgende verwachten:

 • Een telefoonbeantwoording met uw bedrijfsnaam
 • Zeer deskundige beantwoording van al uw telefoontjes
 • Alle telefoontjes worden uitgebreid geregistreerd en u ontvangt altijd direct een rapportage per email of sms van elk gesprek
 • Een persoonlijke en warme benadering van uw klanten door onze professionele telefonistes

De voordelen van onze teleservice voor uw bedrijf in Almere

Onze professionele telefoonservice in Almere biedt uw bedrijf een groot scala aan voordelen, waaronder de volgende:

 • Hoge mate van professionaliteit
 • Zo nodig staan wij 24/7 klaar voor u en uw bellers
 • Zeer flexibele telefoonservice: U bepaalt wanneer uw telefoontjes doorgeschakeld worden
 • Flexibele abonnementen met scherpe tarieven
 • De mogelijkheid om onze antwoordservice gratis en vrijblijvend een week lang uit te proberen!
 • Een combinatie met telefonische verkoop is mogelijk

Schakel onze telefoondienst in!

Ervaar nu zelf een week lang en geheel gratis de voordelen van onze professionele telefoonservice! Of neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten. U kunt bellen naar 026-2030000, mailen naarinfo@m-contact.nl, of gebruik maken van ons contactformulier.

  Vrijblijvend meer informatie aanvragen

  Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!