• 24/7 beschikbaarheid
  • 2 weken gratis
  • professionele telefonistes
  • scherpe tarieven

Telefoondienst service

Telefoondienst service

Steeds meer ondernemers zien de voordelen van de telefoondienst service van M-Contact. Als ondernemer bent u immers niet altijd in de gelegenheid om uw telefoon te beantwoorden. Dit kan erg vervelend zijn, omdat u hierdoor wellicht belangrijke telefoontjes misloopt. Onze telefoondienst service voorkomt dat u klanten en relaties kwijtraakt of misloopt. Wij zorgen ervoor dat uw telefoon altijd wordt beantwoord.

Snelle en klantvriendelijke beantwoording

Onze servicegerichte telefoondienstmedewerkers streven naar een snelle, maar uiterst klantvriendelijke beantwoording van uw telefoon. Zodra u zelf weer in de gelegenheid bent om uw telefoon te beantwoorden, kunt u eenvoudigweg de doorschakeling naar onze telefoondienst service stopzetten. Dit kunt u zelf uitvoeren op ieder gewenst moment.

Doorschakelen voor een korte en lange periode

Het maakt niet uit of u de telefoonlijn voor een korte of lange periode naar ons doorschakelt. Onze service is zeer uitgebreid en flexibel. Doordat al onze medewerkers een professionele training hebben afgerond, bent u verzekerd van professionaliteit en klantgerichtheid.

Telefoonservice inschakelen foto

Geen grote investeringen

U hoeft bij ons geen grote investeringen te doen om gebruik te maken van onze diensten. U betaalt enkel de telefoontjes die wij voor u hebben beantwoord. Uiteraard is het ook mogelijk om een abonnement op onze telefoondienst service af te sluiten voor een vaste lage prijs.

    Vrijblijvend meer informatie aanvragen

    Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!