• 24/7 beschikbaarheid
  • 2 weken gratis
  • professionele telefonistes
  • scherpe tarieven

Telefoonbeantwoordservice

Telefoonbeantwoordservice

Met de telefoonbeantwoordservice van M-Contact, is optimale telefonische bereikbaarheid een garantie. Wij maken het mogelijk, om gehoor te geven aan uw inkomende oproepen, zodra u daar zelf geen gelegenheid voor heeft. Dit is ideaal voor kleinere organisaties, die het zich niet kunnen permitteren een eigen secretariële medewerker in dienst te nemen. Overigens werken wij ook regelmatig voor grotere bedrijven, die graag meer flexibiliteit willen en altijd en overal bereikbaar willen zijn.

Klantvriendelijke beantwoording met onze telefoonbeantwoordservice

Onze telefoonbeantwoordservice zorgt ervoor dat u niet voortdurend hoeft te denken aan uw telefonische bereikbaarheid. Doorschakelen van uw telefoon is het enige dat u hoeft te doen. Zodra u dat heeft gedaan, kunt u zich bezighouden met uw zaken, terwijl onze professionele telefonisten, uw inkomende telefoon op een klantvriendelijk manier beantwoorden. Geheel naar uw wensen beantwoorden wij de telefoon en helpen wij op dezelfde wijze als uw onderneming het zou doen naar de juiste antwoorden. U kunt er vanuit gaan dat onze telefoonbeantwoordservice voor u klaar staat.

Jarenlange telefoonbeantwoordservice ervaring

Doordat onze telefoonbeantwoordservice inmiddels een groot aantal jaar actief is, hebben wij enorm veel ervaring opgedaan. Het maakt voor ons niet uit in welke branche uw bedrijf werkzaam is. Wij bieden ieder type bedrijf het juiste aanbod en zorgen er bij de beantwoording van uw telefoon voor, dat er wordt voldaan aan de wensen die u aan ons kenbaar heeft gemaakt.

Profiteer van onze lage tarieven bij onze telefoonbeantwoordservice

Maak nu ook gebruik van onze telefoonbeantwoordservice en profiteer van onze lage tarieven. Voor meer informatie kunt u het formulier op deze website invullen en versturen of direct bellen naar onze servicegerichte telefoonbeantwoordservice.
Staat een telefonische beantwoord service niet tussen onze diensten? Neem dan vooral contact met ons op! Bel: 026 – 203 00 00 of stuur een email naar: info@m-contact.nl. Onze telefoonbeantwoordservice specialisten helpen u graag naar de juiste oplossing voor u.

    Vrijblijvend meer informatie aanvragen

    Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!