• 24/7 beschikbaarheid
  • 2 weken gratis
  • professionele telefonistes
  • scherpe tarieven

Telefoonaanname

Telefoonaanname

Een eerste indruk is voor veel mensen en bedrijven essentieel. Meestal wordt deze eerste indruk bepaald door de telefoonaanname. Wanneer u belt naar een bedrijf waar de aanname van de telefoon klantvriendelijk en professioneel is, bent u eerder geïnteresseerd, dan wanneer u onprofessioneel en onpersoonlijk te woord wordt gestaan.

Enorme gemiste kans

Echter is het voor veel ondernemers niet mogelijk, om op ieder moment van de dag te zorgen voor een fatsoenlijke telefoon aanname. Een ondernemer is regelmatig telefonisch onbereikbaar of kan vanwege andere verplichten, niet de tijd nemen om een beller rustig en klantvriendelijk te woord te staan. Bij M-Connect zien wij dit echter als een enorme gemiste kans.

Essentieel onderdeel van uw succes

Wij weten als geen ander dat de telefoonaanname een essentieel onderdeel is van het succes van een onderneming. U kunt hiermee klanten winnen, maar ook snel verliezen, waardoor de invloed op uw bedrijfsomzet aanzienlijk is. Vandaar dat wij kunnen zorgen voor een professionele telefoonaanname, zonder dat u daar zelf veel moeite voor hoeft te doen.

Goedkoop en eenvoudig uitbesteden

Ontdek nu zelf het voordeel van een betrouwbare en klantgerichte telefoonaanname en besteed de beantwoording van uw telefoon goedkoop en eenvoudig uit aan onze organisatie. Wij zorgen er graag voor dat u zich kunt concentreren op de bedrijfsvoering, terwijl wij de telefoon aanname helder en eenvoudig van u overnemen.

    Vrijblijvend meer informatie aanvragen

    Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!