• 24/7 beschikbaarheid
  • 2 weken gratis
  • professionele telefonistes
  • scherpe tarieven

Telefoon opneemservice

Telefoon opneemservice

Voor een servicegerichte telefoon opneemservice, bent u bij ons aan het juiste adres. M-Contact heeft zich al jaren gespecialiseerd in het opnemen van bedrijfstelefoontjes. Zo werken wij inmiddels voor uiteenlopende organisaties en nemen wij 24 uur per dag en zeven dagen in de week de telefoon aan.

Uiterst eenvoudig en flexibel

Onze telefoon opneemservice werkt uiterst eenvoudig en flexibel. Zodra u een abonnement bij ons hebt afgesloten, kunt u op ieder gewenst moment, uw bedrijfstelefoon doorschakelen naar onze opneemservice. Mocht er in die periode telefoon voor u binnenkomen, wordt deze automatisch naar ons doorgeschakeld en beantwoord door één van onze servicemedewerkers. Dit is ideaal voor als u in een belangrijke bespreking of op vakantie bent, maar ook als u zich voor een korte of lange periode wilt concentreren op andere zaken.

Opnemen met uw bedrijfsnaam

U hoeft zich geen zorgen te maken, dat u belangrijke telefoontjes misloopt en dat klanten u niet kunnen bereiken. Onze telefoon opneemservice beantwoordt uw telefoon precies zoals met u is afgesproken. Dat houdt in dat wij desgewenst opnemen met uw bedrijfsnaam en van ieder gesprek noties maken en naar u toesturen.

Abonnement afsluiten

Ervaar nu zelf het gemak van onze telefoon opneemservice en laat uw bedrijfstelefoontjes klantvriendelijk beantwoorden door onze ervaren telefonisten. Onze flexibele en voordelige abonnementen zullen u zeker overtuigen van onze service. Vraag direct meer informatie aan en sluit zo snel mogelijk een abonnement bij ons af.

    Vrijblijvend meer informatie aanvragen

    Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!