• 24/7 beschikbaarheid
  • 2 weken gratis
  • professionele telefonistes
  • scherpe tarieven

Telefoon aannemen

Telefoon aannemen

De telefoon aannemen is voor veel ondernemers vervelend. Wanneer u druk en geconcentreerd aan het werk bent, is het begrijpelijk dat het storend is als u wordt gebeld. Toch is het aannemen van de telefoon een activiteit die wel degelijk belangrijk is. Wanneer een potentiële klant geen gehoor krijgt, zal deze ongetwijfeld naar een concurrent overstappen. Bovendien zullen ook bestaande klanten en relaties, niet gecharmeerd zijn van uw service, wanneer u telefonisch onbereikbaar bent.

Professioneel en klantvriendelijk

Gelukkig heeft M-Connect voor u dé oplossing. Wij kunnen uw telefoon aannemen, zodra u daarvoor niet in de gelegenheid bent of niet gestoord wilt worden. Op een professionele en klantvriendelijke wijze, zorgen wij voor de telefoonaanname met uw bedrijfsnaam. Zo lijkt het alsof zij een van uw medewerkers aan de lijn hebben en hebben zij de gelegenheid om een bericht achter te laten.

Vast laag bedrag

Wanneer wij de telefoon aannemen betaalt u een vast laag bedrag per gesprek. Daarnaast is het ook mogelijk om een voordelig abonnement af te sluiten, waarbij een vast aantal gesprekken zijn inbegrepen.

Neem gerust contact op

Als u meer wilt weten over onze service, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij informeren en adviseren u graag over onze diensten en bekijken met plezier welk abonnement het meest voordelig is, zodat de telefoon aannemen niet meer nodig is als u dat niet wilt.

    Vrijblijvend meer informatie aanvragen

    Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!