• 24/7 beschikbaarheid
  • 2 weken gratis
  • professionele telefonistes
  • scherpe tarieven

Telefoniste

Telefoniste

Bent u op zoek naar een professionele telefoniste, maar wilt u liever niet te veel betalen? Ontdek dan het voordeel van M-Contact. Wij hebben altijd een telefoniste beschikbaar, die uw telefoon beantwoord op het moment dat u dat wilt. Om een goede indruk op uw klanten te maken, werken wij uitsluitende met betrouwbare en deskundige telefonisten, die de telefoon beantwoorden, zoals u dat graag wilt.

Geen langdurige contracten

Het grote voordeel van onze organisatie, is dat u niet vast zit aan langdurige contracten. Zo heeft uw bedrijf altijd een optimale bereikbaarheid, maar kunt u het abonnement ook eenvoudig opzeggen, zodra u geen telefoniste meer nodig heeft.

Nauwkeurig geïnstrueerd

Alle telefonisten die voor ons werken, zijn uiterst betrouwbaar en worden van te voren nauwkeurig geïnstrueerd. Dat betekent dat u zelf kunt aangeven wat u belangrijk vindt en hoe u wilt dat onze telefonisten, uw telefoon beantwoorden. Zo kan er aangenomen worden met uw bedrijfsnaam en kunnen er notities gemaakt worden, zoals u dat graag ziet.

Ervaar zelf de voordelen

Ervaar nu zelf de voordelen van het inhuren van een telefoniste op afstand en neem zo snel mogelijk contact met ons op. Wij bekijken graag samen met u naar de meest voordelige optie voor uw bedrijf. Neem gerust telefonisch contact op of vul het contactformulier op de website van onze telefoondienst service in.

    Vrijblijvend meer informatie aanvragen

    Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!