• 24/7 beschikbaarheid
  • 2 weken gratis
  • professionele telefonistes
  • scherpe tarieven

Telefoniste service

Telefoniste service

Met de telefoniste service van M-Contact, heeft u voor een laag tarief een eigen persoonlijke telefonist beschikbaar. Hierdoor hoeft u geen hoge loonkosten te betalen aan een telefoniste die het grootste deel van de tijd, desondanks niets te doen heeft. U betaalt bij onze telefoniste service immers per afgehandeld telefoongesprek.

Straal professionaliteit en betrouwbaarheid uit

Met onze diensten, straalt u professionaliteit en betrouwbaarheid uit, omdat uw telefoon te allen tijde wordt beantwoord. Wij nemen uw gesprekken aan met uw bedrijfsnaam, waardoor het net lijkt alsof iemand een medewerker van uw bedrijf aan de lijn heeft. Hierdoor zal de service richting uw klanten toenemen, waardoor zij niet snel naar een andere organisatie overstappen.

Een overzichtelijke rapportage van ieder gesprek

Naast de toename van de klanttevredenheid, zorgt onze telefoniste service er ook voor dat u geen belangrijke telefoontjes misloopt. Onze telefonist brengt u namelijk per mail of sms, direct op de hoogte van de gesprekken die wij voor u hebben afgehandeld. Zo maken wij van ieder gesprek een overzichtelijke rapportage waarin alle belangrijke zaken worden vermeld.

Doorschakelen wanneer u wilt

Onze telefoniste service is uitermate flexibel. Dat betekent dat u de lijn naar ons kunt doorschakelen wanneer u dat wilt. Het maakt niet uit of u voor een korte of lange periode de telefoon doorschakelt, wij zorgen altijd voor een professionele beantwoording. Neem onmiddellijk contact op en laat u informeren over de vele voordelen van onze telefoniste service.

    Vrijblijvend meer informatie aanvragen

    Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!