• 24/7 beschikbaarheid
  • 2 weken gratis
  • professionele telefonistes
  • scherpe tarieven

Telefonische antwoordservice

Telefonische antwoordservice

Een telefonische antwoordservice is een dienst die er voor zorgt dat uw inkomende telefoonoproepen, worden beantwoord. Bij M-Connect hebben wij al vele jaren ervaring met deze dienst en bieden inmiddels voor een groot aantal verschillende bedrijven onze diensten aan.

Ontdek nu de voordelen

Wij merken dat steeds meer organisaties het voordeel van onze telefonische antwoordservice ontdekken. Bedrijven zijn doorgaans veel voordeliger uit met onze diensten, dan wanneer zij zelf iemand in dienst moeten nemen om de telefoon op ieder moment van de dag te beantwoorden.

Louter tevreden klanten

De enorme flexibiliteit van ons bedrijf en onze professionele medewerkers, heeft er tot op heden voor gezorgd, dat wij louter tevreden klanten hebben. Door uw vraag optimaal af te stemmen op onze telefonische antwoordservice, garanderen wij optimale bereikbaarheid voor uw bedrijf, tegen de laagste prijs.

Gevarieerd abonnementen aanbod

Door ons gevarieerde abonnementen aanbod, is er ongetwijfeld een abonnement dat bij uw organisatie aansluit. Zo kunt u kiezen om te betalen voor ieder beantwoord telefoontje, maar is het ook mogelijk om voor een vast aantal gesprekken in de maand te betalen. Bovendien bestaat bij ons de mogelijkheid om 24/7 bereikbaar te zijn. Bespreek met ons, wat voor uw bedrijf wenselijk is en laat een gedetailleerde offerte opstellen.

    Vrijblijvend meer informatie aanvragen

    Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!