• 24/7 beschikbaarheid
  • 2 weken gratis
  • professionele telefonistes
  • scherpe tarieven

Tele service

Tele service

Als u gebruik maakt van de tele service van M-Contact, bent u altijd telefonisch bereikbaar. Uw klanten en relaties worden door ons op ieder moment, vriendelijk en snel te woord gestaan. Met deze service, is het niet noodzakelijk om zelf een dure telefoniste in dienst te nemen. Desgewenst kunt u bij ons kiezen voor een dagelijkse bereikbaarheid, waarbij wij uw telefoon 24 uur per dag zullen beantwoorden.

Het voordeel van direct persoonlijk contact

Nadat er direct persoonlijk contact is geweest met een bedrijf, is de kans veel groter dat er uiteindelijk zaken gedaan worden. Het overgrote deel van de mensen verbreekt na het horen van een antwoordapparaat immers onmiddellijk het contact en gaat op zoek naar een ander bedrijf voor het product of de dienst waar hij of zij naar op zoek is.

Voeren van een goed telefoongesprek

Met onze tele service hoeft u niet bang te zijn, dat u klanten misloopt of dat bestaande klanten ontevreden zullen zijn over uw telefonische bereikbaarheid. Onze servicegerichte medewerkers, zijn uitvoerig getraind en weten precies op welke wijze zij een goed telefoongesprek dienen te voeren.

Succesvolle samenwerking

Grijp nu ook de sleutel tot een succesvolle samenwerking en neem vandaag nog contact op met onze tele service. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Wij verzekeren u van een succesvolle samenwerking en een uitstekende tele service.

    Vrijblijvend meer informatie aanvragen

    Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!