• 24/7 beschikbaarheid
  • 2 weken gratis
  • professionele telefonistes
  • scherpe tarieven

Secretariaat service

Secretariaat service

De secretariaat service van M-Contact, kunt u inschakelen voor het beantwoorden van uw inkomende telefoontjes, op de momenten dat u daar niet de gelegenheid voor hebt. Ons secretariaat bevindt zich weliswaar niet bij u op locatie, voor de persoon die belt, lijkt het alsof hij of zij, een medewerker van uw bedrijf aan de lijn krijgt. Dit levert u een professionele uitstraling op en zorgt ervoor dat u geen enkele telefoontje meer hoeft te missen.

Uitsluitend gekwalificeerd personeel

Bij onze secretariaat service, werken wij uitsluitend met gekwalificeerd personeel. Dat betekent dat uw telefoon altijd wordt aangenomen door een professionele en goed geïnstrueerde medewerker. Hiermee zult u ongetwijfeld een goede indruk op uw klanten en relaties maken.

Geen kostbare investering

U zult wellicht denken dat het inhuren van een secretariaat service een kostbare investering is, maar bij ons betaalt u altijd het laagste tarief. Doordat wij werken met goedkope en flexibele abonnementen, hoeft u geen hoge bedragen in één keer te betalen en zit u nergens voor een lange tijd aan vast. U kunt het abonnement immers opzeggen wanneer u wilt.

Efficiënte en hoogwaardige diensten

Wij garanderen dat het proberen van onze diensten, zeker de moeite waard is. U kunt van ons een efficiënte en hoogwaardige secretariaat service verwachten tegen aantrekkelijke prijzen. Maak gerust eens een afspraak met een van onze secretariële medewerkers en bekijk wat ons secretariaat voor uw organisatie kan betekenen.

    Vrijblijvend meer informatie aanvragen

    Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!