• 24/7 beschikbaarheid
  • 2 weken gratis
  • professionele telefonistes
  • scherpe tarieven

Kerstaanbieding: 2 weken gratis telefoonservice

Nog maar anderhalve week te gaan en dan geniet heel Nederland weer van een welverdiende kerstvakantie. Omdat wij vinden dat u als ondernemer ook wel even rust verdient, beantwoorden wij graag 2 weken lang gratis uw telefoon.

Vakantie en toch geen telefoontje missen

Zeker in deze tijd loopt u liever geen belangrijke telefoontjes mis. Als wij uw telefoon beantwoorden, filteren wij de onbelangrijke telefoontjes. Sowieso ontvangt u van elk telefoontje een bericht per e-mail of SMS zodat u toch op de hoogte blijft.

M-Contact is 100% klantvriendelijkheid

Omdat wij weten hoe belangrijk de telefoon voor u kan zijn, beschikken wij over alleen maar klantvriendelijke telefonistes die precies op de juiste manier uw telefoon aannemen: Snel, vriendelijk en professioneel. Probeer ons uit, u merkt het direct!

Twee weken gratis en onbeperkt telefoonservice

Omdat wij u graag willen uitnodigen ons uit te proberen, hebben wij dat speciaal voor de kerstdagen extra aantrekkelijk gemaakt. Als u nu reageert kan u 2 weken lang onbeperkt en gratis gebruik van ons maken. Helemaal vrijblijvend. Vul uw gegevens in op het formulier op deze website of bel nu naar 026 – 203 0000.

    Vrijblijvend meer informatie aanvragen

    Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!