• 24/7 beschikbaarheid
  • 2 weken gratis
  • professionele telefonistes
  • scherpe tarieven

Geen telefoontje missen tijdens de vakantie!

De vakantie staat weer bijna voor de deur. Het moment om als ondernemer je rust te nemen en op te laden voor kwartaal 3 en 4! Maar hoe laat je de zaken doorlopen zonder gestoord te worden? Wanneer een onderneming telefonisch niet bereikbaar is stagneren de zaken. In deze blog geven we 6 redenen waarom je gebruik zou moeten maken van een telefoonservice tijdens de vakantieperiode. Jij wil toch ook geen telefoontje missen tijdens je vakantie?

Geen telefoontje missen tijdens de vakantie!

Telefonische bereikbaarheid

Als ondernemer werk je het hele jaar hard en gedreven door. Maar ieder mens heeft een wel verdiende vakantie nodig. Op het moment dat je lekker aan het strand ligt, aan het wandelen bent, of een museum aan het bezichtigen bent, wil je natuurlijk niet gestoord worden door een rinkelende mobiele telefoon. Terwijl je even probeert te ontsnappen aan de realiteit, wil je je geen zorgen hoeven maken over de zaak en je klanten. Iedere ondernemer weet dat zelfs één gemiste oproep van invloed kan zijn op uw bedrijfsresultaten.

Dat is ook de reden waarom veel ondernemers tegenwoordig gebruik maken van een antwoordservice. Telefonisten kunnen ervoor zorgen dat jouw onderneming geen oproep meer mist, waardoor uw klanten te allen tijden de aandacht krijgen die ze nodig hebben. Mocht je twijfelen of jouw onderneming kan functioneren het ook red wanneer jij rustig op het strand van een cocktail aan het genieten bent?

Onderstaande 6 redenen zullen de wolken voor de zon laten verdwijnen:

M-Contact helpt u bij:

Direct geregeld

Een abonnement kunt u eenvoudig en direct afnemen via onze specialisten.

Professionele beantwoording

Uw telefoon wordt professioneel beantwoord door onze telefonisten.

Altijd bereikbaar

Wij zijn altijd bereikbaar op het moment dat u onze telefoonservice inschakelt.

Snel en efficiënt

Snelle en efficiënte telefoonaanname van uw gesprekken.

Nauwkeurige telefonistes

Wij beschikken over goed geïnstrueerde en nauwkeurige telefonistes.

Goede indruk

Met onze telefoondienst maakt u altijd een zeer goede indruk op uw klanten.

1) Wat heb je te verliezen?

Het aannemen van simpele berichten is beter dan mensen naar de voicemail te sturen. Klanten en potentiële klanten willen graag persoonlijk te woord gestaan worden. Wanneer je twijfelt wat deze eenvoudige berichten op kunnen leveren, biedt M-contact je een kosteloze proefperiode aan. Zo kom je er achter of deze oplossing de juiste keuze is voor jouw onderneming.

Geen telefoontje meer missen tijdens je vakantie?
Geen telefoontje missen tijdens de vakantie!

2. Contact behouden met belangrijke klanten.

Jouw antwoordservice kan een belscript programmeren om belangrijke oproepen naar je door te schakelen zodat alleen gestoord wordt door hele belangrijke klanten of partners. Dit zijn de oproepen die je niet mag missen. Wij zorgen ervoor dat je de belangrijke oproepen krijgt!

3. De oproepen kunnen worden doorgezet naar jouw ondersteunend personeel.

Vaak gaat niet het hele personeelsbestand tegelijk op vakantie. We kunnen de oproepen in dat geval doorzetten naar jouw werknemers die wel aanwezig zijn. Zij kunnen zich focussen op hun eigen taken en worden alleen gestoord als het nodig is.

4. Te allen tijde inzicht in de details.

Het zit ondernemers in het bloed om ook tijdens de vakantie een oogje in het zijl te willen houden. Dat kan wanneer je een antwoordservice gebruikt. Wij maken namelijk van ieder gesprek een notitie, die indien gewenst ook op uw vakantiebestemming inzichtelijk is. Zo blijf je op de hoogte zonder voicemails af te luisteren of uw personeel van het werk te houden. Dit kan je op ieder gewenst moment doen!

Wat onze klanten zeggen

Flexibele telefoonservice

Rated 5 out of 5
6 oktober 2020

M-Contact biedt een zeer flexibele telefoonservice en helpt ons altijd perfect om onze telefoon te beantwoorden op het moment dat wij dat nodig hebben. Zeer professioneel en behulpzaam. Zeker een aanrader!

Jasper de Koning

Ideale service

Rated 5 out of 5
6 oktober 2020

Wij zijn al jarenlang klant bij M-Contact en zijn vrijwel altijd zeer tevreden geweest met de ideale service die ze verlenen. Het persoonlijke contact is erg prettig en het bedrijf maakt altijd waar wat ze beloven.

Manja Kruitbos

5) Je antwoordservice kan het bedrijf draaiende houden.

Een antwoordservice kan veel meer dan alleen de telefoon beantwoorden en een gespreksnotitie maken. M-contact kan uw gehele klantenservice overnemen. Denk daarbij aan bestellingen opnemen, retourneren, verzendinfo verstrekken, klachten verwerken, Live chat en e-mailverwerking. Ook is het geen enkel probleem om je agendaplanning over te laten aan M-contact. Onze telefonisten plannen dagelijks bezichtigingen, behandelingen en sales afspraken in. Als je terugkomt van vakantie kun je meteen weer aan de slag.

Geen telefoontje missen tijdens de vakantie!
Geen telefoontje missen tijdens de vakantie!

6) Verdienen en genieten gaan hand in hand.

Iedere ondernemer wil toch omzet genereren? Als het even kan ook tijdens de vakanties.
Wanneer je de ondersteuning van een telefoonservice inroept kan je onderneming 24/7 bereikbaar zijn om leads te genereren, orders aan te nemen en de zaak draaiende te houden. De telefonisten van M-contact kunnen jouw leads met de gewenste informatie direct doorgeven aan jou. Leads die je met een lange wachttijd of de voicemail mis gelopen was!

Wat moet jij doen voor je de koffers begint te pakken?

In principe is het heel eenvoudig om een telefoondienst aan te sluiten. Wij raden iedere ondernemer aan om een telefoonservice te zoeken die past bij de bedrijfsvisie. Daarvoor is er vaak een kosteloze proefperiode beschikbaar. Bij M-contact is deze beschikbaar door het aanvraagformulier in te vullen.

Om er voor te zorgen dat de telefoon op de door jou gewenste manier worden afgehandeld, mag je als ondernemer zelf je wensen aangeven in de vorm van een belscript. Dit script geeft je de ruimte om de tone of voice aan te geven, de inhoud van notities te bepalen en hoe je deze wenst de ontvangen. Kortom; jij als ondernemer houdt te allen tijde de regie in handen.

Zodra je een belscript hebt ingediend, worden de telefonisten die aan jouw bedrijf gekoppeld wordt gebrieft. Wanneer er bij M-contact intern geen vragen meer zijn, ontvang je een doorschakelnummer en een handleiding om de doorschakeling in te stellen. Vanaf dat moment kan er doorgeschakeld worden.

Tijdens je vakantie zorgen wij er voor dat alle telefoontjes beantwoord worden!

Proefperiode

Natuurlijk wil je ook de telefoonservice eerst uitproberen, voordat je een beslissing kan maken of deze bij je bedrijf past. Bij M-contact mag je kosteloos onze service eerst uitproberen. Er wordt er na een proefperiode altijd contact opgenomen om te evalueren. Zo weet je wat de kosten zijn wanneer je er voor kiest om de service voort te zetten en kan je met een gerust hart van de vakantie gaan genieten!

Namens M-contact wensen wij je alvast een hele fijne vakantie toe!

    Vrijblijvend meer informatie aanvragen

    Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!